среда, 5. септембар 2018.

Pančevo Film Festival od 5. do 9. septembra


Dnevnik: Pančevo Film Festival od 5. do 9. septembra

    BEOGRAD: Pančevo Film Festival, peti po redu, biće održan od 5. do 9. septembra u Dvorani Kulturnog centra Pančeva, najavljeno je danas na konferenciji za novinare u Filmskom centru Srbije.
Osnivač festivala Ognjen Glavonić rekao je da je ove godine manji broj filmova, zbog finansijske situacije, te će biti prikazano pedesetak naslova dok je prošle bilo 75 ostvarenja. Kvalitet je, kako je naglasio, zadržan i dodao...
»
B92: Pančevo film festival od 5. do 9. septembra

   Pančevo film festival (PAFF) biće otvoren u sredu, 5. septembra u Dvorani Kulturnog centra u tom gradu, projekcijom dokumentarnog filma nagrađivanog srpskog reditelja Mladena Kovačevića "Četiri godine u 10 minuta", najavljeno je danas.
    Na konferenciji za novinare u Filmskom centru Srbije rečeno je da će nakon tog filma nastupiti bend iz Beograda pod nazivom Bitipatibi. U dve bioskopske sale u Dvorani Apolo i Kulturnom centru Pančevo, gledaoci će u pet... »

Otvaranje Pančevo Film Festivala 5. septembra

 Danas pre 14 sati
Peti po redu Pančevo Film Festival biće otvoren u sredu 5. septembra u Dvorani Kulturnog centra Pančeva, projekcijom dokumentarnog esej filma srpskog reditelja Mladena Kovačevića „4 godine u 10 minuta“, saopštili su danas organizatori.
Posle otvaranja, ispred Kulturnog centra Pančeva nastupiće dream pop bend iz Beograda – Bitipatibi. U takmičarskom programu, osim filma Mladena Kovačevića biće i još osam ostvarenja različitih filmskih oblika i žanrova, koji će... »

Нема коментара:

Постави коментар