уторак, 5. децембар 2017.

ДНО ДНА


Ђурица Еделински (FACEBOOK)

Вечерас сам доживео нешто што ни у најружнијем сну нисам могао да сањам.Замислите старијег човека кога без икаквог повода гађају "весели тинејџери" импровизованим копљем и при томе га обарају са бицикла, он пада на опште весеље групе која бодри бацача копља.
 Име "јунака" који. је "храбро" побегао је Владимир, презиме нисам успео да сазнам јер његова другарица која је то знала, није хтела да ми то каже. Она се извинила у његово име, а оправдање је било да је мало попио, да треба да схватим да се враћају са рођендана и да су они малолетни тинејџери. 
Дакле ја са 62 године треба да схватим да је нова забава тинејџера обарање старијих људи копљем са бицикла.Ако тај човек случајно инвалид, тиме је "успех" већи. Срећом нисам поломио ни један од оба вештачка кука који су ми инплатирана да нормално ходам те овом приликом честитам Владимировим родитељима и желим, да им се када буду старији, обавезно деси овако нешто. Свака част њима и свима који воде рачуна о васпитању деце и мислим да је задњи час да се малолетним лицима огранчи кретање без родитеља до 23,00 часа.
 Ово је нешто ново, до сада смо чули за вршњачко насиље, али Шид мора бар нечему бити први, није нам доста проблема са мигрантима...само нам још ово недостаје.

Нема коментара:

Постави коментар