субота, 15. децембар 2018.

Protestna šetnja u centru Beograda

Protestna šetnja u centru Beograda VIDEO/FOTO

 B92 pre 11 minuta
B92: Protestna šetnja u centru Beograda VIDEO/FOTO
Novi protest pod sloganom "Hajde da se prebrojimo" održan je u Beogradu.
Okupljenima na platou ispred Filozofskog fakulteta se obratio glumac Tihomir Stanić i akademik Dušan Teodorović, a onda su krenuli u protestnu šetnju centralnim gradskim ulicama. Građani su prošetali do RTS-a, zgrade Skupštine... »

Protest opozicije u Beogradu

 RTV pre 11 minuta
RTV: Protest opozicije u Beogradu
BEOGRAD - Deo opozicije okupljen u Savezu za Srbiju ponovo je večeras, kao i prošle subote, organizovao protest, na kojem su, kod Filozofskog fakulteta, govorili akademik Dušan Teodorović i glumac Tihomir Stanić, a potom su učesnici krenuli u šetnju.
Na čelu kolone je bio transparent, kao i prvi put, "Stop krvavim košuljama", a među okupljenima su Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boris Tadić i Boško Obradović. Nije bilo stranačkih obeležja, a neki učesnici protesta nosili su žute... »

Održan protest „Stop krvavim košuljama - jedan od pet miliona“ u Beogradu, sledeći 16. januara (FOTO)

 Insajder pre 21 minut
Protest protiv nasilja "Stop krvavim košuljama" počeo je večeras oko 18 časova na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu. Posle govora, koji su održali akademik Dušan Teodorović i glumac Tihomir Stanić, građani su krenuli u protestnu šetnju do Skupštine Srbije i Radio televizije Srbije. Na kraju skupa, poručeno je da je novo okupljanje 16. januara, na godišnjicu ubistva lidera Inicijative SDP Olivera Ivanovića. Protest je prošao bez incidenta.
Okupljeni nose transparentne "Jedan od pet miliona", "Počelo je", "Dosta majmunisanja ovako više ne može". Uz pištaljke i trube, bedževe i flajere na kojima piše "Počelo je", okupljeni su uzvikivali "Vučiću lopove", "Ua" i "AV,... »

Snežni protest protiv nasilja u centru Beograda

 Glas Amerike pre 23 minuta
Nekoliko hiljada protestanata okupilo se večeras u centru Beograda na “Protestu protiv nasilja” – nakon okupljanja i kraćih govora na platou kod Filozofskog fakulteta, okupljeni su krenuli u protestnu šetnju centralnim ulicama. Procena je da se okupilo oko 6000 građana, uprkos velikom snegu koji... »

Нема коментара:

Постави коментар