понедељак, 23. септембар 2019.

Četvorica tinejdžera nasmrt pretukla druga u Novom Kneževcu

Dnevnik na licu mesta: Uhapšena četvorica koji su na smrt pretukli maloletnika

Dnevnik pre 1 dan
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su četvoricu osumnjičenih za ubistvo 17-godišnjeg mladića Martina Barne iz Novog Kneževca. 
Uhapšeni su M. D. (19), J. D. (18) i dvojica maloletnika, starih 16 i 15 godina, svi iz Novog… »

Vršnjačko nasilje ne jenjava: Uhapšeni tinejdžeri koji su nasmrt pretukli druga

Vesti online pre 1 dan
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su M.D. (19), J.D. (18), kao i dvojicu maloletnika starih 16 i 15 godina, svi iz Novog Kneževca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu. Oni… »

Novi Kneževac: Na smrt pretukli mladića

Radio 021 pre 1 dan
Pripadnici MUP-a uhapsili su M. D. (19), J. D. (18) i dvojicu maloletnika starih 15 i 16 godina koji su osumnjičeni da su ubili 17-godišnjeg Barna Martina u Novom Kneževcu. Četvorica osumnjičenih su posle kratke rasprave udarali mladića rukama i… »

Stravičan zločin u Novom Kneževcu: Četvorica braće do smrti izudarala druga (17)

Telegraf pre 1 dan
Vršnjačko nasilje završilo se kobno. 
Prema nezvaničnim saznanjima, uhapšena su tri rođena brata i njihov brat od strica. Pripadnici MUP-a uhapsili su M.D. (19), J.D. (18) i dvojicu maloletnika, starih 16 i 15 godina, osumnjičenih da su ubili… »

Martina su zločinci maltretirali i ranije: Deda ubijenog mladića: Ista grupa brutalno ga pretukla pre mesec dana, a onda se…

Kurir pre 11 sati
Martin Barna (17) iz Novog Kneževca koji je, kako se sumnja, preminuo nakon što su ga brutalno pretukla četvorica mladića i ranije je bio žrtva vršnjačkog nasilja, i to istih mladića koji su privedeni zbog sumnje da su počinili ovaj stravičan… »

Deda ubijenog dečaka: Ista grupa brutalno ga pretukla pre mesec dana

Mondo pre 11 sati
Martin B. (17) iz Novog Kneževca koji je, kako se sumnja, preminuo nakon što su ga brutalno pretukla četvorica mladića i ranije je bio žrtva vršnjačkog nasilja...i to istih mladića koji su privedeni zbog sumnje da su počinili ovaj zločin. Martin… »

Tuga nakon stravičnog vršnjačkog nasilja: Prijatelji se opraštaju od mladića iz Novog Kneževca koga su drugovi tukli dok…

Blic pre 13 sati
Srbiju je danas potresla vest o stravičnom ubistvu osamnaestogodišnjeg Martina Barne iz Novog Kneževca, za kog se sumnja da je nastradao nakon stravičnih udaraca vršnjaka, a njegovi prijatelji, kao i oni koji ga nisu poznavali, opraštaju se od… »

Novi Kneževac, četiri dana posle ubistva maloletnika

RTS pre 12 sati
Četiri mladića, od koji su dvojica maloletnici, uhapšeni su zbog sumnje da su na smrt prebili sedamnaestogodišnjaka. 
Nakon saslušanja određen im je pritvor do 30 dana. 
Telo mladića pronađeno je 18. septembra u parku u Novom Kneževcu… »

Nasmrt pretukli druga: Za ubistvo tinejdžera u Novom Kneževcu osumnjičena tri rođena brata i njihov brat od strica

Blic pre 15 sati
Pripadnici MUP-a uhapsili su M. D. (19), J. D. (18) i dvojicu maloletnika osumnjičenih da su ubili osamnaestogodišnjeg Martina Barnu u Novom Kneževcu. Kako piše " Pink.rs", u putanju su tri rođena brata i njihov brat od strica. Sumnja se da su oni… »

Četvorica mladića osumnjičeni da su na smrt pretukli maloletnika

Politika pre 14 sati
KIKINDA – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su M.D. (19), J.D. (18), kao i dvojicu maloletnika starih 16 i 15 godina, svi iz Novog Kneževca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u… »

Jezivo! Novi detalji vršnjačkog nasilja u Novom Kneževcu: Tri rođena brata i njihov brat od strica batinama usmrtili…

Kurir pre 16 sati
Pripadnici MUP-a uhapsili su M.D. (19), J.D. (18) i dvojicu maloletnika osumnjičenih da su ubili sedamnaestogodišnjeg Barna Martina u Novom Kneževcu. Kako se nezvanično saznaje, u putanju su tri rođena brata i njihov brat od strica. Da podsetimo… »

Novi Kneževac, uhapšeni zbog sumnje da su na smrt pretukli mladića

RTS pre 17 sati
Policija u Kikindi uhapsila je četiri osobe, među kojima su i dva maloletnika, zbog sumnje da su pretukli sedamnaestogodišnjaka koji je od povreda preminuo. Uhapšeni su M. D. (2000), J. D. (2001), kao i dvojica maloletnika od 15 i 16 godina, iz Novog… »

Uhapšena četiri momka, sumnjiče se za ubistvo

Danas pre 17 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) uhapsili su M. D. (19), J. D. (18) i dvojicu maloletnika osumnjičenih da su ubili osamnaestogodišnjeg Martina Barnu u Novom Kneževcu, preneo je danas „Blic“. Nakon kraće rasprave, četvorica… »

Sedamnaestogodišnjaka iz Novog Kneževca ubili vršnjaci, pukla mu jetra od siline udaraca

RTV pre 18 sati
NOVI KNEŽEVAC - Pripadnici MUP-a uhapsili su M. D. (19), J. D. (18) i dvojicu maloletnika starih 16 i 15 godina, svi iz Novog Kneževca, osumnjičenih da su ubili 17-godišnjeg Martina Barnu u Novom Kneževcu, potvrdio je MUP. Oni su osumnjičeni da su… »

Tinejdžeri osumnjičeni da su nasmrt pretukli vršnjaka

B92 pre 17 sati
Pripadnici MUP-a uhapsili su M. D. (19), J. D. (18) i dvojicu maloletnika osumnjičenih da su ubili B. M. (18) u Novom Kneževcu, nezvanično saznaju "Novosti". Prema prvim informacijama, četvorica osumnjičenih su posle kratke rasprave udarali mladića… »

Horor u Novom Kneževcu: Četvorica tinejdžera nasmrt pretukla druga (18)

Blic pre 18 sati
Pripadnici MUP-a uhapsili su M. D. (19), J. D. (18) i dvojicu maloletnika, starosti 16 i 15 godina, osumnjičenih da su ubili Martina Barnu (17) u Novom Kneževcu, saznaje "Blic". Nakon kraće rasprave, četvorica uhapšenih šutirala su mladića rukama i… »

Telo pronađeno usred parka: U Novom Kneževcu nakon svađe četiri tinejdžera su nasrnula na jednog i nasmrt ga pretukla

Blic pre 18 sati
Zbog sumnje da su u Novom Kneževcu ubili Martina Barnu, koji je tek trebao da napuni 18 godina, uhapšeni su M. D. (19), J. D. (18), kao i dvojica maloletnika starosti 16 i 15 godina, saznaje "Blic". Naime, sumnja se da su nakon kraće rasprave… »

Užas u Novom Kneževcu: Osumnjičeni da su pretukli 18-godišnjaka na smrt, mladiću pukla jetra od siline udaraca! (foto)

Večernje novosti pre 18 sati
Martinovo telo pronađeno je u parku u Novom Kneževcu 18. septembra ove godine, bez vidljivih povreda. Pripadnici MUP-a uhapsili su M. D. (19), J. D. (18) i dvojicu maloletnika starih 16 i 15 godina osumnjičenih da su ubili 18-godišnjeg Martina Barnu u… »

Dokle više!? U Novom Kneževcu deca izudarala druga na smrt

Mondo pre 18 sati
Još jedna užasna, ovoga puta i tragična, vest o vršnjačkom nasilju u Srbiji. Martin B. (17) pronađen je mrtav u parku u Novom Kneževcu nakon što su ga pretukla četvorica mladića. Još jedna užasna, ovoga puta i tragična, vest o vršnjačkom… »

Uhapšene četiri osobe osumnjičene za ubistvo, od toga dva maloletnika

N1 Info pre 18 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su M.D. (19), J.D. (18), kao i dvojicu maloletnika starih 16 i 15 godina, svi iz Novog Kneževca zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu. Oni… »

Četvorica tinejdžera nasmrt pretukla druga u Novom Kneževcu

Sputnik pre 18 sati
Pripadnici MUP-a uhapsili su M. D. (19), J. D. (18) i dvojicu maloletnika osumnjičenih da su ubili 18-godišnjeg M. B. u Novom Kneževcu, objavio je „Blic“. Nakon kraće rasprave, četvorica uhapšenih udarala su mladića rukama i nogama, a kako je… »

Uhapšena četiri momka od kojih su dvojica maloletna, zbog ubistva

Novi magazin pre 18 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) uhapsili su M. D. (19), J. D. (18) i dvojicu maloletnika osumnjičenih da su ubili osamnaestogodišnjeg Martina Barnu u Novom Kneževcu, preneo je danas "Blic". Nakon kraće rasprave, četvorica… »

Užas u Novom Kneževcu! Vršnjačko nasilje se završilo kobno: Četvorica dečaka do smrti izudarala druga (17), od povreda…

Kurir pre 19 sati
Martin B. (17) pronađen je mrtav u parku u Novom Kneževcu nakon što su ga, kako se sumnja, pretukla dvojica mladića M.D. (19) i J.D. (18), kao i još dvojica maloletnika. Kako Kurir saznaje, Martinovo telo pronađeno je u ranim jutarnjim časovima u… »

Ovo je martin (17) koga su vršnjaci pretukli do smrti: Šutirali ga nemilosrdno i ostavili mrtvog u parku

Kurir pre 19 sati
Zbog sumnje da su u Novom Kneževcu ubili Martina Barnu (18), uhapšeni su M. D. (19), J. D. (18), kao i dvojica maloletnika. Naime, sumnja se da su nakon kraće rasprave četvorica uhapšenih šutirala mladića rukama i nogama. Martinovo telo je… »

Нема коментара:

Постави коментар