недеља, 6. октобар 2019.

Kurir TV uživo izbori na Kim: Otvorena birališta, srpske poslanike bira 117.808 glasača

Kurir pre 24 minuta

Vanredni parlamentarni izbori danas se održavaju na Kosovu i Metohiji, a biračka mesta otovrena su u 7.00 sati i zatvaraju u 19.00 časova. 7.56- Goran Rakić, predsednik Srpske liste, glasao je na vanrednim izborima. 7.35 - Na biračkim mestima… »

Danas izbori na Kosovu: 

Učestvuje 25 lista, pravo glasa ima 117.000 Srba

Blic pre 1 sat
Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji održavaju se danas, a građani Severne Mitrovice glasaju na 27 biračkih mesta. Na izborima na Kosovu i Metohiji učestvuje 25 lista, a pravo glasa ima milion i 937.868 birača, od kojih 22.457 upisanih… »

Pratite uživo Dan odluke na KiM, počelo glasanje na parlamentarnim izborima

Večernje novosti pre 48 minuta
Prema kosovskim zakonima, za 100 poslaničkih mesta nadmetaće se kandidati albanskih političkih stranaka, dok je za pripadnike manjinskih zajednica. GLASANjE na vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu i Metohiji počelo je jutros u sedam sati… »

Izbori na Kosovu i Metohiji - RTS pre 49 minuta

Na Kosovu i Metohiji održavaju se parlamentarni izbori. Za 120 poslaničkih mesta svoje kandidate ima 25 političkih subjekata. U srpskim sredinama je registrovano blizu 120.000 birača. Pravo glasa ima preko 1.900.000 birača, što je blizu 200.000… »

Izbori na Kosovu: Srbi se bore za 10 poslaničkih mesta

Mondo pre 28 minuta
Danas se održavaju prevremeni parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji. Pratite na Mondu dešavanja na KIM od suštinskog značaja za srpski narod u južnoj pokrajini... Danas se održavaju prevremeni parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji. Pratite… »

Danas se održavaju izbori na Kosovu i Metohiji: Otvorena birališta

Telegraf pre 1 sat
Izborni dan na Kosovu i Metohiji pratite iz minuta u minut na Telegraf.rs. Na Kosovu i Metohiji se danas održavaju vanredni parlamentarni izbori, i to četvrti od samoproglašene nezavisnosti 2008. godine. Odluka o raspisivanju izbora doneta je posle… »

Izbori na KiM: Dan d za srpske interese

Večernje novosti pre 1 sat
Danas vanredni parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji, deset garantovanih mandata za predstavnike Srba. Srpska lista ima podršku države Srbije. U Severnoj Mitrovici 22.457 birača. NA Kosovu i Metohiji u petak u ponoć počela je izborna tišina pred… »

Na Kosovu danas prevremeni parlamentarni izbori

Slobodna Evropa pre 1 sat
Kosovo danas na prevremenim parlamentarnim izborima bira novi saziv Skupštine. Glasa se od 7 do 19 časova. Pravo glasa ima 1,9 miliona birača. Glasa se u svih 38 opština, gde bi trebalo da bude otvoreno 895 biračkih centara. Za 120 poslaničkih… »

Izbori na Kosovu: Srbi se bore za 10 poslaničkih mesta

Mondo pre 1 sat
Danas se održavaju prevremeni parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji. Danas se održavaju prevremeni parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji. Glasanje počinje u 7 časova, a građani će moći da se izjašnjavaju na 2.547 glasačkih mesta, što je… »

Нема коментара:

Постави коментар