среда, 27. новембар 2019.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević: Imamo strah od odgovornosti, nema opravdanja za to, ali sam siguran da možemo više


Milojević: Sve je to bilo brzo za nas… Kao da postoji neki strah od odgovornosti! -Hot sport pre 6 sati

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije imao šta da zameri svojim igračima nakon poraza od Bajerna 6:0. Utakmica 5. kola Lige šampiona u potpunosti je pripala gostima koji su dominirali tokom celog meča. Na kraju su došli do ubedljive pobede i… »


"Da li je do igrača ili: Mene... Da stavimo ovde tri tačke" Milojević posle bolnog poraza teško nalazio reči! - Blic sport pre 6 sati

Po završetku meča između i (0:6) u 5. kolu Lige šampiona, trener crveno-belih Vladan Milojević analizira je igru svog tima uz samo jednu zamerku. - Apsolutno zaslužena pobeda Bajerna, u svim segmentima su bili bolji, tehnički, brzinski... Sve je to… »

Večernje novosti pre 6 sati

Bili su bolji u svim segmentima igre. Jednostavno, sve je to bilo brzo za nas. Nemam šta da zamerim svojim igračima - rekao je Milojević. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije bio nezadovoljan uprkos ubedljivom porazu od Bajerna u Beogradu (6:0)… »

Milojević: Preboleću, ali nešto mora da se menja - N1 Info pre 6 sati

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije imao mnogo primedbi na račun svojih igrača posle istorisjkog poraza od Bajerna u 5. kolu grupe B Lige šampiona. Prvak Nemačke je u prestonici Srbije slavio rezultatom 6:0. "Bajern je zasluženo trijumfovao… »

Suze koje su obišle Srbiju! Emocije tresle Marakanu zbog surove lekcije, a jedna fotka će se sa kolena na koleno pokazivati… - Blic sport pre 6 sati

Čim se završila utakmica meča između i , na licima crveno-belih moglo je da se jasno vidi koliko im je teško pao konačan rezultat. Tih 0:6 u 5. kolu Lige šampiona je najubedljiviji domaći poraz Zvezde na evro-sceni, a iako su izabranici trenera… »

Ko je kasnio i za čim ostaje žal? Evo kako su igrači Crvene zvezde prošli nakon surove lekcije Bajerna na skeneru… - Blic sport pre 8 sati

Fudbaleri očitali su surovu lekciju igračima (6:0) u petom kolu Lige šampiona, ipak, nije baš sve bilo loše. Kako su prošli na skeneru Blicsporta? Pa, krenimo redom. Milan Borjan 6 - Pet odbrana u prvom poluvremenu i jedno letenje u prazno u drugom… »

Нема коментара:

Постави коментар