субота, 23. новембар 2019.

Šakotin plan - Šta će promeniti u Zvezdi?

Sportske.net pre 33 minuta

Iskusni stručnjak danas je preuzeo ekipu Crvene zvezde, posle prelaznog perioda tokom kojeg Andrija Gavrilović nije uspeo da se izbori za duži ostanak na mestu šefa struke. Ovoga puta, uprava Crvene zvezde odlučila se za iskustvo. Dragan Šakota ga… »

Šakota: Ovakav izazov sam čekao, tim Zvezde je dobro selektiran

B92 pre 39 minuta
Novi trener Crvene zvezde Dragan Šakota je rekao da je tokom sezone pratio igre tog kluba. On je u subotu predstavljen kao novi šef stručnog štaba. "Ako nisam bio prisutan ovde, to ne znači da ne pratim. Košarka je globalna, ABA liga je sve jača… »

"Pravi se pritisak da Filip napusti Zvezdu, pa neće moći"

B92 pre 15 minuta
Nebojša Čović rekao je da se pravi veliki pritisak na njegovog sina i plejmejkera KKCZ Filipa Čovića. Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana obratio se medijima na konferenciji za medije gde je pričao o mnogim stvarima, pa i o svom sinu. "Zaboravili… »

Šakota želi odbranu iz Radonjićeve ere, kadrovske promene samo ako bude potrebe

Mozzart sport pre 1 sat
Novi trener o planovima za nastavak sezone. Nešto posle 13 časova na Malom Kalemegdanu predstavljen je novi trener Crvene zvezde - Dragan Šakota. Posle detaljnog i obimnog izveštaja prvog čoveka kluba Nebojše Čovića, te kratkog uvoda prekaljenog… »

Nebojša Čović o Filipovom statusu: Hteli biste da ode? E, neće moći

Mozzart sport pre 2 sata
Predsednik Crvene zvezde o tome šta će biti s iskusnim plejmejkerom. Imenovanje Dragana Šakote za novog trenera Crvene zvezde otvorilo je ceo spektar pitanja na koja košarkaška javnost čeka odgovor. Dragan Šakota novi trener Crvene zvezde Jedna od… »

Čović: Gist bio pod disciplinskim postupkom, videli ste da Žalgiris nije ukrao Lorenza

Mozzart sport pre 2 sata
“Gist je ostao u ponedeljak u Beogradu, gde je radio i trenirao. Protiv njega je pokrenut disciplinski postupak zbog kašnjenja na aerodrom za utakmicu s Efesom. Bio je u nekoj vrsti nesporazuma“, kaže predsednik Crvene zvezde. Drugi put u prethodnih… »

Zvezda predstavila Šakotu, Čović govorio o budžetu, Gistu i Filipu! (video)

Mondo pre 2 sata
Crvena zvezda mts u svojim prostorijama na Malom Kalemegdanu predstavila je novog trenera Dragana Šakotu. Nebojša Čović je govorio o ciljevima do kraja sezone, o nasledniku Tomića, promenama u timu, Gistu, Filipu i budžetu. Crvena zvezda mts u… »

Neočekivana bomba na Malom Kalemegdanu! Crvena zvezda dobila novog trenera, veliko ime! /video/

Blic sport pre 3 sata
Predsednik je na Malom Kalemegdanu predstavio novog trenera kluba, a reč je o Draganu Šakoti. Iskusni srpski strateg vraća se u Crvenu zvezdu koju je vodio i 2005. kada je osvojio Kup Radovoj Korać. Podsećanja radi, u subotu prepodne je Crvena zvezda… »

Dragan Šakota novi trener Crvene zvezde

Novi magazin pre 2 sata
Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović saopštio je danas da će crveno-bele u narednom periodu sa klupe predvoditi Dragan Šakota. Šakota će na trenerskoj funkciji zameniti Andriju Gavrilovića koji je tim vodio privremeno posle… »

Čović besniji nego ikad! "Filip je najviše na udaru, on je moj sin i želite da ode - ali neće! Čabarkapa i Braun se nisu…

Blic sport pre 3 sata
Nakon što je Crvena zvezda , mikrofon je uzeo Nebojša Čović koji je komentarisao aktuelna dešavanja nezadovoljan pisanjem domaće štampe. Najpre, predsednik Crvene zvezde dotakao se , odnosno toga što nakon utakmice protiv Partizana nije putovao na… »

Dragan Šakota novi trener KK Crvena zvezda

Danas pre 3 sata
Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović saopštio je danas da će crveno-bele u narednom periodu sa klupe predvoditi Dragan Šakota. Šakota će na trenerskoj funkciji zameniti Andriju Gavrilovića koji je tim vodio privremeno posle… »

Dragan Šakota novi trener Crvene zvezde

Beta pre 3 sata
Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović saopštio je danas da će crveno-bele u narednom periodu sa klupe predvoditi Dragan Šakota. Šakota će na trenerskoj funkciji zameniti Andriju Gavrilovića koji je tim vodio privremeno posle… »

Bomba na Kalemegdanu: Šakota novi trener Zvezde

Večernje novosti pre 3 sata
Novi trener Crvene zvezde je Dragan Šakota, kako “Novosti” saznaju. Bomba na Malom Kalemegdanu. Novi trener Crvene zvezde je Dragan Šakota, kako “Novosti” nezvanično saznaju. Srpski stručnjak, koji je već bio šef struke crveno-belih od 2005… »

Dragan Šakota je novi trener Zvezde! FOTO

B92 pre 3 sata
Srpsko-grčki košarkaški trener Dragan Šakota je novi šef stručnog štaba beogradske Crvene zvezde. Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije i Crne Gore se vraća na radno mesto na kom je boravio u periodu od 2005. do 2007. godine. Pročitajte još… »

Čović govorio o "slučaju Gist"

B92 pre 3 sata
Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je govorio o slučaju košarkaša Džejmsa Gista. Prethodnih dana su se u medijima pojavile informacije da je američki igrač na izlaznim vratima kluba. "Gist je ostao u ponedeljak u Beogradu, vredno je… »

Konačno otkriveno, ovo je problem sa suspendovanim Gistom!

Sportske.net pre 4 sata
Džejms Gist je već propustio dve utakmice Crvene zvezde mts. Ekipa Crvene zvezde mts je danas dovela novog trenera, u pitanju je Dragan Šakota koji je već vodio ekipu sa Malog Kalemegdana. Između ostalog na konferenciji za novinare govorilo se i o… »

Čović progovorio o sinu Filipu!

Sportske.net pre 3 sata
Šta je to Čović imao da kaže o svom sinu? Nebojša Čović je danas predstavio novog trenera KK Crvena zvezda mts, a to je Dragan Šakota. Ipak, na vanrednoj konferenciji za medije nije bilo reči samo o Šakoti, već i o mnogim drugim stvarima i… »

Šakota o ciljevima u Zvezdi: Došao sam da osvajam trofeje, ali bez opterećenja u Evroligi

Večernje novosti pre 3 sata
Sastav koji je napravljen je sasvim dobar, ali ne mogu da predviđam šta će biti, dok ne uđete u rad, kaže Dragan Šakota. Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović saopštio je danas da će crveno-bele u narednom periodu sa klupe… »

Čović brani Čovića: Znam da neki hoće da oteraju Filipa - neće moći

Večernje novosti pre 3 sata
Najviše je Filip na udaru. Brzo smo zaboravili i polufinale i finale iz prošle sezone, kaže Nebojša Čović. Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović pored imenovanje novog trenera crveno-belih iskoristio je priliku da na… »

Čović: Šakota dobar izbor, ciljevi isti

Dnevnik pre 3 sata
BEOGRAD: Prvi čovk KK Crvena zvezda Nebojša Čovivh izjavio je da je Dragan Šakota dobar izbor za novog trenera i poručio da ciljevi kluba ostaju isti - titula u ABA ligi i što više pobeda u Evroligi. Kad je Milan Tomić otišao i kada je Andrija… »

Šakota: Zvezda je izazov koji sam čekao

Sportski žurnal pre 3 sata
Novi trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je da je dolazak u redove srpskog šampiona i učesnika Evrolige izazov koji je čekao. - Zvezda je srpski predstavnik u Evroligi i sa te strane, kao jedna institucija, treneru je vrlo lako da… »

Čović o treneru Šakoti, postupku protiv Gista, njegovoj plati i tome da niko nije iznad Zvezde

Sportski žurnal pre 3 sata
Čović je istakao da nije zadovoljan što se u delu javnosti pravi „rijaliti“ oko Zvezde. Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je da je Dragan Šakota dobar izbor za novog trenera i poručio da ciljevi kluba ostaju isti – titula u… »

Šakota posle 12 godina ponovo na klupi Zvezde!

N1 Info pre 4 sata
Košarkaški klub Crvena zvezda imenovao je Dragana Šakotu za novog trenera, mesec dana posle odlaska Milana Tomića. Šakota je potpisao ugovor na jednu plus jednu sezonu. „Mislim da smo u prošlosti dobro sarađivali, Zvezda je srpski predstavnik u… »

Dragan Šakota novi trener Crvene zvezde

Mozzart sport pre 4 sata
Iskusni strateg ponovo na Malom Kalemegdau. Crvena zvezda ima novog šefa struke. U pitanju je iskusni košarkaški strateg Dragan Šakota, koji se posle 12 godina vratio na Mali Kalemegdan. Šakota je danas predstavljen na konferenciji za štampu… »

Crvena zvezda predstavila trenera: Povratak poznatog lica na klupu crveno-belih

Hot sport pre 4 sata
Na pres konferenciji na Malom Kalemegdanu Crvena zvezda predstavila je novog trenera. Prekaljeni stručnjak Dragan Šakota vratio se na klupu Crvene zvezde nakon dvanaest godina. Ovo će biti Šakotin sedamnaesti angažman u karijeri koja traje od 1983… »

Zna se zbog čega je Gist sklonjen iz tima, kao i da li ostaje u Crvenoj zvezdi

Vesti online pre 4 sata
Burni dani u regionalnom i srpskom šampionu. Crvena zvezda je danas dobila novog trenera, na klupu je seo Dragan Šakota, a pored angažmana iskusnog stručnjaka, predsednik kluba Nebojša Čović se osvrnuo i na problem sa Džejmsom Gistom. -Gist je… »

Zvezdaši u šoku: ‘Ako su želeli da nas iznenade, uspeli su’! Navijači nezadovoljni novim trenerom.

Hot sport pre 4 sata
Tačno nakon mesec dana od odlaska Milana Tomića sa klupe Crvene zvezde, dobili su crveno-beli novog trenera. Privremenog trenera Andriju Gavrilovića zamenio je prekaljeni stručnjak Dragan šakota kome će ovo biti sedamnaesti tim u karijeri koja traje… »

Čović o "slučaju Gist": Niko nije iznad Zvezde, kasnio je na aerodrom pred Efes i zbog toga je kažnjen

Večernje novosti pre 4 sata
Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je govorio o slučaju košarkaša Džejmsa Gista. Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je govorio o slučaju košarkaša Džejmsa Gista. Prethodnih dana su se u medijima pojavile informacije da je… »

Bomba sa Malog Kalemegdana: Šakota trener Zvezde

Sportski žurnal pre 4 sata
Lošiji rezultati na startu sezone izazvali su reakcije uprave Crvene zvezde. Crvena zvezda ima novog-starog trenera, Dragana Šakotu. Stručnjak koji je crveno-bele predvodio u periodu od 2005. do 2007. ponovo će biti na klupi kluba sa Malog… »

Vratio se iskusni stručnjak: Crvena zvezda ima novo trenera!

Vesti online pre 5 sati
Zanimljiva dešavanja na Malom Kalemegdanu. Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je na konferenciji za medije promovisao Dragana Šakotu kao novog (starog) trenera crveno-belih. Dragan Šakota ima 67 godina i najveći deo karijere proveo je u Grčkoj… »

Čović prelomio: Šakota je novi trener Crvene zvezde, ponovo!

Mondo pre 5 sati
Veteran trenerskog posla vratio se na Mali Kalemegdan posle skoro 13 godina! Veteran trenerskog posla vratio se na Mali Kalemegdan posle skoro 13 godina! Crvena zvezda mts izabrala je naslednika Milana Tomića! Prvi čovek šampiona ABA Lige Nebojša… »

Čović: Nije bilo lako pronaći trenera, čestitam Šakoti

B92 pre 4 sata
Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je rekao da nije bilo lako pronaći novog prvog trenera. U prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu je u subotu kao novi šef stručnog štaba predstavljen Dragan Šakota. "Kada je Milan Tomić otišao i kada je… »

Šakota novi trener košarkaša Crvene zvezde

Politika pre 4 sata
Iskusni srpski stručnjak Dragan Šakota novi je trener košarkaša Crvene zvezde, saopštio je danas prvi čovek kluba Nebojša Čović. Šakota se vraća u klub na čijoj klupi je sedeo od 2005. do 2007. godine i menja Andriju Gavrilovića, koji je… »

Čović: Nije bilo lako naći trenera, Gist košta 500.000

N1 Info pre 4 sata
Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je posle imenovanja Dragana Šakote za novog trenera da ciljevi kluba ostaju isti. Šakota je na klupi ‚crveno-belih‘ zamenio Andriju Gavrilovića, koji je poslednjih mesec dana bio vršilac dužnosti… »

Bum na Malom Kalemegdanu: Šakota novi trener Zvezde!

Telegraf pre 5 sati
Crveno-beli ukazali poverenje iskusnom strategu. Iznenađenje na Malom Kalemegdanu - novi trener Crvene zvezde je Dragan Šakota! Kako prenose “Novosti”, srpski stručnjak, koji je već bio šef struke crveno-belih od 2005. godine do 2007. naslediće… »

Zvezdaši čekaju čovićevo obraćanje! Šta će otkriti predsednik Zvezde? U igri su novi trener, izmene u timu, ili nešto…

Blic sport pre 5 sati
najavila je da će u subotu od 13 časova održati konferenciju za medije na Malom Kalemegdanu. Obratiće se prvi čovek crveno-belih, , a navijači Zvezde već celog jutra nagađaju o čemu bi moglo da se radi. Jedno je jasno - nije mala stvar… »

Čović vanredno pred medijima od 13 sati

Dnevnik pre 7 sati
BEOGRAD: Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović zakazao je za danas u 13 sati vanrednu konferenciju za medije na Malom Kalemegdanu. U pozivu novinarima nije navedena tema, ali je izvesno da će se razgovarati o novom treneru, situaciji sa pojediim… »

Čekajući Čovića, šta bi danas mogao da nam saopšti?

Sportske.net pre 6 sati
Navijači Zvezde bi uskoro trebalo da dobiju veoma bitne informacije. Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović zakazao je za danas u 13 sati vanrednu konferenciju za medije na Malom Kalemegdanu U pozivu novinarima nije navedena tema, ali je izvesno da… »

Nema mira u Zvezdi: Čović izlazi vanredno pred medije

Večernje novosti pre 7 sati
Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović zakazao je za danas u 13 sati vanrednu konferenciju za medije na Malom Kalemegdanu. Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović zakazao je za danas u 13 sati vanrednu konferenciju za medije na Malom… »

Čović vanredno pred medijima od 13 sati

Sportski žurnal pre 6 sati
Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović zakazao je za danas u 13 sati vanrednu konferenciju za medije na Malom Kalemegdanu. U pozivu novinarima nije navedena tema, ali je izvesno da će se razgovarati o novom treneru, situaciji sa pojedinim igračima… »

Nazire se razlog: Nebojša Čović zakazao vanrednu konferenciju!

Hot sport pre 7 sati
Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović za 13 časova najavio je vanredno obraćanje javnosti. Sa Malog Kalemegdana mediji su ovog jutra obavešteni da će prvi čovek crveno-belih kroz samo par sati izaći pred novinare. Pored Čovića biće… »

Нема коментара:

Постави коментар