субота, 2. новембар 2019.

Ubijen vođa Alkatraza: Kića Marković, izrešetan na Voždovcu, robijao je zbog ubistva Tatona

Blic

Ljubomir Kića Marković (37), ubijen večeras u Ulici Grčića Milenka u Beogradu, dobro je poznato ime i u navijačkim krugovima i u beogradskom podzemlju.
 Reputaciju je stekao kao jedan od vođa ozloglašene Partizanove navijačke podgrupe "Alkatraz"… »

Ubistvo na Voždovcu: Navijač izrešetan na pumpi, policija traži crni BMW šabačkih tablica (video)

Blic pre 6 sati
Ljubomir Marković Kića (37) ubijen je večeras na benzinskoj pumpi u Ulici Grčića Milenka na Voždovcu. Policija je pokrenula akciju, blokirala deo grada i, kako saznajemo, u toku je potera za crnim "BMW X5" šabačkih tablica u kojem se, kako se… »

Bio je vođa "Alkatraza", osuđen za ubistvo Tatona: Ovo je Ljubomir Marković Kića, ubijen na Voždovcu!

Večernje novosti pre 6 sati
Ubijen je Ljubomir Marković Kića, jedan od vođa partizanove grupe navijača “Alkatraz”. U pucnjavi u beogradskom naselju Voždovac ubijen je Ljubomir Marković Kića, jedan od vođa partizanove grupe navijača “Alkatraz”. Prema prvim… »

Ovde je ubijen vođa "Alkatraza": Prve slike i snimci sa mesta zločina (foto/video)

Večernje novosti pre 8 sati
Jake policijske snage su na terenu, blokiran je čitav kraj u potrazi za izvršiocem. Na pumpi u Grčića Milenka u beogradskom naselju Šumice upucan je vođa "Alkatraza" Ljubomir Marković Kića (37) sa dva metka u glavu. Jake policijske snage su na… »

Jedan od vođa navijača Partizana ubijen na pumpi u Beogradu

Danas pre 9 sati
Na pumpi u Ulici Grčića Milenka u beogradskom naselju Šumice ubijen je Ljubomir Marković, jedan od vođa Partizanove navijačke grupe Alkatraz, kada je nepoznati napadač ispalio u njega više hitaca, prenosi N1. Policija obavlja uviđaj i traga za… »

Нема коментара:

Постави коментар