уторак, 17. децембар 2019.

Poleteo prvi avion sa aerodroma "Morava"

RTS pre 32 minuta

Posle pet meseci od otvaranja, sa aerodroma "Morava" poleteo je prvi avion sa putnicima ka Beču. Predstavnici lokalnih samouprava i upravnih okruga, koji su bili među prvim putnicima, nadaju se da su letovi ka austrijskoj prestonici samo prvi korak i da… »

Prvi avion sa aerodroma "Morava" poleteo ka Beču

RTV pre 5 sati
KRALJEVO - Prvi avion kompanije "Er Srbija" poleteo je danas, nekoliko minuta pre podneva, sa aerodroma "Morava" kod Kraljeva ka Beču, a čelnici Čačka, Kraljeva i Vrnjačke Banje kažu da je za građane centralne i zapadne Srbije to ispunjenje… »

Poleteo prvi avion sa aerodroma "Morava"

Radio 021 pre 5 sati
Sa aerodroma "Morava" kod Kraljeva danas je, pet meseci od otvaranja, poleteo prvi avion sa putnicima ka Beču, objavio je RTS. Avion ka Beču trebalo je da poleti u 7:55h, ali je let zbog magle bio odložen. Tim letom od Kraljeva do Beča uspostavljen je… »

Poleteo prvi avion sa aerodroma Morava

Novi magazin pre 6 sati
Sa aerodroma "Morava" kod Kraljeva danas je, pet meseci od otvaranja, poleteo prvi avion sa putnicima ka Beču, objavo je RTS. Avion ka Beču trebalo je da poleti u 7.55, ali je let zbog magle bio odložen. Tim letom od Kraljeva do Beča uspostavljen je… »

Prvi avion sa aerodroma „Morava” poleteo ka Beču

Politika pre 6 sati
Let je bio odložen, jer letelica iz Beograda nije mogla da sleti na pistu zbog guste magle. KRALjEVO – Prvi avion kompanije „Er Srbija” poleteo je danas, nekoliko minuta pre podneva, sa aerodroma „Morava” kod Kraljeva ka Beču, a čelnici… »

Prvi avion sa aerodroma "Morava" poleteo ka Beču (foto/ video)

Večernje novosti pre 6 sati
Sa četiri sata zakašnjenja zbog guste magle, tačno u 11.55, putnički avion ATR72 nacionalnog avio-prevoznika „Er Srbija“ poleteo je sa piste Aerodroma „Morava“ u Lađevcima kod Kraljeva prema Beču. KRALjEVO – Sa četiri sata zakašnjenja… »

Odleteo: Prvi putnici sa aerodroma "Morava" otputovali u Beč

B92 pre 6 sati
Kraljevo -- S piste u Lađevcima u 11:50 časova poleteo je prvi avion s aerodroma "Morava". Nakon kašnjenja zbog magle, letelica sa 70 putnika otputovala je za Beč. Avion ATR 72-500 poleteo je iz Beograda i prešao između Valjeva i Ljiga, preleteo… »

Prvi avion sa aerodroma "Morava" poleteo ka Beču

Blic pre 6 sati
Prvi avion kompanije "Er Srbija" poleteo je danas, nekoliko minuta pre podneva, sa aerodroma "Morava" kod Kraljeva ka Beču, a čelnici Čačka, Kraljeva i Vrnjačke Banje kažu da je za građane centralne i zapadne Srbije to ispunjenje dugogodišnjeg… »

Magla odložila poletanje prvog aviona sa aerodroma "Morava"

RTS pre 6 sati
Let od Kraljeva do Beča, prvi sa Aerodroma "Morava", odložen je zbog guste magle. Avion je ka Beču trebalo da poleti tačno u 7.55, ali je zbog guste magle odložen dok se ne poboljšaju vremenski uslovi, javlja dopisnik RTS-a. Kako javlja dopisnik… »

Magla odložila prvi let sa kraljevačkog aerodroma "Morava"

N1 Info pre 7 sati
Poletanje prvog aviona sa aerodroma "Morava" kod Kraljeva, koji je trebalo da ka Beču krene u 7.55, odloženo je za dva sata zbog guste magle. Avion ATR 72 kompanije "Er Srbija" na aerodromu "Morava" dočekan je oko 11.30 tradicionalno vodenim topovima… »

Svečano! Prvi let sa aerodroma Morava za Beč: Umesto za 3 do Beograda putovaće pola sata, a do Beča samo sat i po! Foto

Kurir pre 6 sati
KRALJEVO - Prvi avion kompanije "Er Srbija" poleteo je danas, nekoliko minuta pre podneva, sa aerodroma "Morava" kod Kraljeva ka Beču, a čelnici Čačka, Kraljeva i Vrnjačke Banje kažu da je za građane centralne i zapadne Srbije to ispunjenje… »

Poleteo prvi avion sa aerodroma "Morava"

N1 Info pre 6 sati
Sa aerodroma "Morava" kod Kraljeva danas je, pet meseci od otvaranja, poleteo prvi avion sa putnicima ka Beču, objavio je RTS. Avion ka Beču trebalo je da poleti u 7.55, ali je let zbog magle bio odložen. Tim letom od Kraljeva do Beča uspostavljen je… »

Magla odložila prvi let sa aerodroma "Morava"

Blic pre 7 sati
Poletanje prvog aviona sa aerodroma "Morava" kod Kraljeva, koji je trebalo da ka Beču krene u 7.55, odloženo je za dva sata zbog guste magle. Avion je ka Beču trebalo da poleti tačno u 7.55, ali je zbog guste magle odložen za dva sata. Predviđeno je… »

Magla odložila prvi let sa morave: Odložen i svečani doček vodenim topovima, pogledajte kako je jutros bilo na aerodromu

Kurir pre 7 sati
KRALJEVO - Poletanje prvog aviona sa aerodroma "Morava" kod Kraljeva, koji je trebalo da ka Beču krene u 7.55, odloženo je za dva sata zbog guste magle. Avion je ka Beču trebalo da poleti tačno u 7.55, ali je zbog guste magle odložen za dva sata… »

Putnici već satima čekaju zbog magle: Avion koji je jutros trebalo da leti za Beč sa Morave sad krenuo iz Beograda!

Kurir pre 7 sati
BEOGRAD - Avion kompanije "Er Srbija", koji će danas prvi put poleteti sa aerodroma "Morava" za Beč, krenuo je iz Beograda i za pola sata se očekuje da stigne u Kraljevo, rečeno je u toj kompaniji. Poletanje prvog aviona sa aerodroma "Morava" kod… »

Prvi let sa aerodroma „Morava” odložen zbog magle

Politika pre 7 sati
KRALjEVO – Poletanje prvog aviona sa aerodroma „Morava” kod Kraljeva, koji je trebalo da ka Beču krene u 7.55, odloženo je zbog guste magle. Letelica kompanije „Er Srbija” upravo je iz Beograda poletela ka Lađevcima kod Kraljeva i za pola… »

Magla odložila prvo poletanje sa aerodroma Morava

Dnevnik pre 10 sati
KRALjEVO: Poletanje prvog aviona sa aerodroma "Morava" kod Kraljeva, koji je trebalo da ka Beču krene u 7.55, odloženo je za dva sata zbog guste magle. Avion je ka Beču trebalo da poleti tačno u 7.55, ali je zbog guste magle odložen za dva sata… »

Gusta magla odložila poletanje prvog aviona sa aerodroma "Morava"

B92 pre 11 sati
Kraljevo -- Poletanje prvog aviona sa aerodroma "Morava" kod Kraljeva, koji je trebalo da ka Beču krene u 7.55, odloženo je za dva sata zbog guste magle. Predviđeno je bilo i da ATR 72 kompanije "Er Srbija" na aerodromu "Morava" bude dočekan vodenim… »

Magla odložila prvo poletanje sa aerodroma "Morava"

Telegraf pre 10 sati
Let ka Beču pomeren je za dva sata. Poletanje prvog aviona sa aerodroma "Morava" kod Kraljeva, koji je trebalo da ka Beču krene u 7.55, odloženo je za dva sata zbog guste magle. Avion je ka Beču trebalo da poleti tačno u 7.55, ali je zbog guste magle… »

Нема коментара:

Постави коментар