четвртак, 18. октобар 2018.

Bura oko Narodnog pozorišta ne jenjava: Ovo što se dešava je sramotno

Bura oko Narodnog pozorišta ne jenjava: Ovo što se dešava je sramotno

B92 pre 13 sati
B92: Bura oko Narodnog pozorišta ne jenjava: Ovo što se dešava je sramotno

















Smena na čelu Drame Narodnog pozorišta, odnosno postavljanje reditelja Juga Radivojevića za prvog čoveka ovog sektora umesto dramaturga Željka Hubača, koji je proteklih godina uspešno vodio Dramu - izazvala je popriličan revolt među umetnicima zaposlenim u nacionalnom teatru.

Dok sam Hubač, kao dojučerašnji v. d. direktora Drame, ne želi da komentariše odluku upravnika Dejana Savića, sve veći broj glumaca, reditelja i drugih pozorišnih radnika glasno izražava nezadovoljstvo zbog njegovog "sklanjanja",... »

Gošće N1: Umetnici Drame tražiće smenu Savića zbog Hubača

 N1 Info pre 19 sati

















Gošće N1 rediteljka Tatjana Mandić Rigonat i glumica Hana Selimović ocenjuju da je uprava Narodnog pozorišta smenom direktora Drame Željka Hubača javno rekla da želi suprotno od uspeha. Ovo sve što se dešava je slika i prilika jedne politike u kojoj su estrada i kultura izjednačeni, tražićemo ostavku Dejana Savića, navodi rediteljka.
 Večernje novosti pre 1 dan
















Oštre reakcije glumaca posle odluke upravnika Dejana Savića. Šarginova: Otkazana saradnja s čovekom koji je donosio uspehe. Selimovićeva: Kazna za dobro činjenje svog posla
SMENA na čelu Drame Narodnog pozorišta, odnosno postavljanje reditelja Juga Radivojevića za prvog čoveka ovog sektora umesto dramaturga Željka Hubača, koji je proteklih godina uspešno vodio Dramu - izazvala je popriličan revolt... »

Нема коментара:

Постави коментар