недеља, 17. фебруар 2019.

Kolege se oprostile od šabana šaulića, reči kidaju i srce i dušu: Njega je zvao svojim naslednikom, sada praznina i muk! Emir Habibović, Katarina Grujić, Ana Nikolić neutešni!

Kolege i prijatelji neutešni su zbog odlaska kralja narodne muzike, čiji će glas ostati u sećanju kao najbolji na čitavom Balkanu. Šaban Šaulić izgubio je život u nesereći koja sse dogodila rano jutros u Nemačkoj, kada se vraćao sa nastupa i kada je trebalo da stigne na svoj let. Pevači se... »

Vesna Zmijanac Očajna zbog šabana šaulića: Sve što sam o pevanju naučila, naučila sam od tebe. Počivaj u miru i sa anđelima, moj učitelju

 Kurir
Šaban Šaulić, kralj narodne muzike, preminuo je posle u teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj, kada se vraćao sa nastupa. Cela srpska estrada i region oprašta se od najlepšeg glasa Balkana, a kolege u neverici izjavljuju saučešče porodici. Vesna Zmijanac očajna je zbog odlaska kralja narodne muzike.... »

Šabanova deca otputovala u Nemačku da preuzmu očevo telo
















Sin Mihajlo i ćerka Sanela su napustila kuću i krenuli ka aerodromu odakle će se Šaulićeva ćerka sa suprugom Zoranom - Batom Mirkovićem zaputiti u Nemačku

Mihajlo Šaulić i Sanela zaputili su se na aerodrom odakle će Šabanova ćerka sa suprugom otputovati u Nemačku. Prema najnovijim podacima Šaban će biti sahranjen u Aleji velikana na Novom groblju. Ispred kuće žalosti na Dedinju od... »

Porodica Šabana Šaulića kreće na aerodrom: Muk ispred kuće poginulog pevača, supruga, sin i ćerke polaze za Nemačku

 Blic
U porodičnoj kući Šaulića okupljaju se mnogobrojni prijatelji i članovi porodice koji su došli da izjave saučešće, a Šabanova supruga Goca i naslednici Mihajlo, Ilda i Sanela u ovim trenucima spremaju se da krenu na aerodrom. U dvorištu kuće Šabana Šaulića nalazi se veliki broj ljudi, u tišini se... »

Šabanov sin Mihajlo otekao od suza, sa sestrom napustio kuću na Dedinju: Šaulićevi naslednici krenuli da preuzmu očevo telo (kurir TV)

 Kurir pre 2 sata
Šaban Šaulić, kralj narodne muzike preminuo je posle u teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj, kada se vraćao sa nastupa. Ispred njegove kuće na beogradskom Dedinju okupili su se porodica, prijatelji i kolege, među kojima su bili i Šabanovi kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, a ubrzo... »

Verovao sam da opet plasiraju laži! Tuga!

 












Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći nakon nastupa u Nemačkoj prethodne noći. Dragan Šaulić oprostio se na najpotresniji način preko svog Fejsbuk profila. "Jutros me je vest o tvojoj smrti brate teško pogodila. Još ne mogu da verujem, kažem sebi nije to istina, opet po ko zna koji... »

Estrada tuguje za kraljem narodne muzike

 Mondo pre 2 sata
"Zaslužuje sahranu u Aleji velikana," smatraju kolege pevača koji je stradao u saobraćajnoj nesreći.
Vest o iznenadnoj smrti Šabana Šaulića potresla je čitav region. Slavni pevač poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, dok se vraćao sa nastupa. Nesreću je, prema nemačkim medijima, izazvao mladić koji je vozio pod dejstvom... »

Kurir ispred kuće šabana šaulića: Kumovi Kemiš i Zorica prvi stigli da izjave saučešće porodici (kurir TV)

 Kurir pre 2 sata
Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, kada se vraćao sa nastupa. Ispred njegove kuće na beogradskom Dedinju okupljaju se porodica, prijatelji i kolege. Među prvima su stigli Šabanovi kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, a ubrzo je stigao... »

Pevač se u suzama javio, jedva izgovorio 2 rečenice i zaplakao

Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći nakon nastupa u Nemačkoj prethodne noć. Vest o smrti legende narodne muzike, Šabana Šaulića, potresla je sve njegove kolege, koje se oglašavaju i izražavaju saučešće porodici. Ova tragedija teško je pogodila i Darka Lazića, koji je sa Šabanom... »

Marija šerifović je rasla uz šabana! Pevačica slomljena: Ovo je gubitak od kojeg ćemo se teško oporaviti

 Kurir pre 3 sata
Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj. Celi region i estrada je u neverici. "Ova užasna vest me je potpuno slomila. Šabana poznajem otkad znam za sebe, osim što mi je kao i mnogima bio muzički uzor, bio je i porodični prijatelj. Ovo nije samo... »

Najboljeg više nema, zaslužuješ mesto u aleji velikana: Kolege Šabana Šaulića se opraštaju od legendarnog pevača (foto)

 Večernje novosti pre 3 sata
Vest da je nekrunisani kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo u saobraćajnoj nezgodi ostavila je u šoku celokupnu srpsku javnost
VEST da je nekrunisani kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo u saobraćajnoj nezgodi ostavila je u šoku celokupnu srpsku javnost. Zbog Šabanovog preranog odlaska u neverici su kolege pevači, prijatelji i obožavaoci, koji se od... »

Kolege plaču za šabanom: Ceca: Zanemela sam, Keba: Ja sam se izljubio sa njim

Blic pre 4 sata
Pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Kako saznajemo, nesreća se dogodila u gradu Bilefeldu, u severozapadnom delu Nemačke, a Šaban Šaulić je na ovaj nastup otišao juče u toku dana preko Beča. Kolege kralja narodne muzike su neutešne: - Ne znam... »

Kolege i prijatelji se opraštaju od Šabana (FOTO)

 Vesti online pre 4 sata
Nakon što je iz Nemačke stigla tužna vest o smrti Šabana Šaulića, prijatelji i saradnici na društvenim mrežema, opraštaju se od legende narodne muzike.
Ovako se od legende srpske muzike oprostio Nikola Rokvić: "Neizmerno sam tužan... Zašto tako? Bio si jedan od mojih pevačkih uzora... Uz tvoje pesme sam učio ovaj naš zanat, rastao, veselio se i plakao... Sada plačem... Nije... »

Šaban Šaulić treba da počiva u Aleji velikana: Ceca Ražnatović i njena porodica pretužni zbog tragične vesti! Poznati se opraštaju od kralja narodne muzike

Kurir pre 4 sata
Svetlana Ceca Ražnatović oprostila se od svog kolege Šabana Šaulića, koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Brojne kolege i prijatelji izjavili su saučešće njegovoj porodici. "Ne znam šta da kažem, u šoku sam, pretužna sam. Cela porodica i ja smo zanemeli, ovo je tragična vest.... »

Kolege u šoku, suze same idu Hasan, Ljuba, Milena: Nema više mog brata jedinog! Jaoo zašto se ovo desilo

 Kurir pre 5 sati
Molim vas recite mi da to nije tačno... On je bio najbolji čovek, najbolji kolega, zašto on?!, rekla je kroz plač Milena Plavšić
Kolege kralja narodne muzike Šabana Šaulića u potpunom su šoku na vest da je poginuo u strašnoj nesreći u Nemačkoj. - Nema više mog brata jedinog. Jaoo zašto se ovo desilo? Sad mi je sin Miki javio, on je bio s njim tamo u... »

Komentari na drugim sajtovima

Нема коментара:

Постави коментар