недеља, 17. фебруар 2019.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Kako saznajemo, nesreća u kojoj je poginuo Šaban Šaulić se dogodila u gradu Bilefeldu, u severozapadnom delu Nemačke. Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo nakon Šaulićevog koncerta u Bilefeldu,... »

Šaban imao srčani udar! Pre nego što je preminuo u bolnici se odigrala drama, doktori nisu uspeli

 Srbija danas pre 1 sat
Menadžer koji je sinoć organizovao nastup Šabana Šaulića u Nemačkoj, Bogdan Markata, oglasio se i otkrio šta se zaista dogodilo u bolnici:
Šaban Šaulić nastradao je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Kako se saznaje, nesreća se dogodila u gradu Bilefeldu, u severozapadnom delu Nemačke, a Šaban je tamo imao nastup. Menadžer koji je sinoć organizovao... »

Ovo je prava istina o šabanovoj smrti – Pevač preminuo od srčanog udara nakon teškog udesa

 Večernje novosti pre 1 sat
Kralj narodne muzike Šaban Šaulić je prilikom udarca u saobraćajnoj nesreći doživeo srčani udar, rekao je za TV Pink Bogdan Markata
Kralj narodne muzike Šaban Šaulić je prilikom udarca u saobraćajnoj nesreći doživeo srčani udar, rekao je za TV Pink Bogdan Markata, organizator sinoćnjeg nastupa u gradu Bilefeldu. Markata je rekao da je Šaulić bio super... »

Poginuo Šaban Šaulić!

 Alo pre 2 sata
Alo: Poginuo Šaban Šaulić!
Preminuo u bolnici posle teške saobraćajne nesreće!
Kralj narodne muzike poginuo je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Zvezda narodne muzike u kolima je, prema nezvaničnim informacijama, bio sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pevao. Šaban Šaulić je potom hitnoprebačen... »

Poginuo pjevač narodne muzike Šaban Šaulić

 Al Jazeera pre 2 sata
Popularni pjevač i kompozitor u Njemačkoj je doživio tešku saobraćajnu nesreću, da bi u bolnici preminuo.
Pjevač narodne muzike iz Srbije Šaban Šaulić (67) poginuo je u nedjelju u teškoj saobraćajnoj nesreći u njemačkom gradu Bilefeldu, javljaju srbijanski mediji. Šaulić je nakon nastupa bio u automobilu s vozačem i kumom i doživio... »

Šaban je od svoje Goce za poslednji rođendan dobio poklon koji ga je ostavio bez reči: Ono što je tada rekao kida dušu!

 Kurir pre 3 sata
Folk pevač Šaban Šaulić preminuo je u bolnici posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj u 67. godini.
Šaban je u septembru je proslavio rođendan, a od svoje supruge Goce dobio je čamac koji košta 3.000 evra. "Ja ne volim skupe poklone, ali eto, ovo je sitnica. Moram da se pohvalim da mi je žena kupila čamac, ni manje ni više,... »

Ceo Balkan je u suzama! Narod se oprašta od Šabana: Poruke na društvenim mrežama lome srca (FOTO)

 Srbija danas pre 2 sata
Uprkos borbi lekara, pevač je preminuo.
Pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj. UŽASAVAJUĆE SLIKE SA MESTA NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ! AUTO SMRSKAN! (FOTO/VIDEO) UŽASAVAJUĆE SLIKE SA MESTA NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ! AUTO SMRSKAN!... »

"Postoje ljudi koji nikada ne umiru! Prijatelju!": Dugogodišnji Šabanov drug se oprostio potresnim rečima od njega!

 Srbija danas pre 3 sata
Pevač Šaban Šaulić preminuo je danas
Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić preminuo je danas nakon što je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Nakon teške nesreće, PREMINUO ŠABAN ŠAULIĆ! Nakon teške nesreće, PREMINUO ŠABAN ŠAULIĆ! Šaban Šaulić je bio na nastupu u nemačkom gradu Bilefeld i prema... »

Nakon teške nesreće, preminuo šaban Šaulić!

 Srbija danas pre 4 sata
Tragedija!
Šaban Šaulić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću nakon nastupa u Nemačkoj prethodne noći, a nakon što je prebačen u bolnicu, pevač je preminuo. Šaban Šaulić doživeo tešku saobraćajnu nesreću! Hitno prebačen u bolnicu! Šaban Šaulić doživeo tešku saobraćajnunesreću!... »

Нема коментара:

Постави коментар