субота, 16. фебруар 2019.

Srpski film "Šavovi" nagrađen na Berlinalu

Srpski film "Šavovi" nagrađen na Berlinalu

 B92 pre 12 sati
B92: Srpski film "Šavovi" nagrađen na Berlinalu
Srpski film "Šavovi" osvojio je nagradu Europa Cinemas Label kao najbolji evropski film u programu Panorama, objavio je danas tročlani žiri Berlinskog festivala.
Ovo je petnaesti put da se na Berlinskom filmskom festivalu dodeljuje ova nagrada, saopšteno je iz Filmskog centra Srbije. Žiri je ovim povodom izdao saopštenje u kojem navodi da je ovaj film dobar primer moći filma kao vida... »

Srpski film "Šavovi" nagrađen u Berlinu (VIDEO)

 RTV pre 12 sati
RTV: Srpski film "Šavovi" nagrađen u Berlinu (VIDEO)
BERLIN - Srpski film "Šavovi" osvojio je nagradu Europa Cinemas Label kao najbolji evropski film u programu Panorama, objavio je danas tročlani žiri. Ovo je petnaesti put da se na Berlinskom filmskom festivalu dodeljuje ova nagrada.
Žiri je ovim povodom izdao sledeće saopštenje: „Ovaj film je dobar primer moći filma kao vida umetnosti. Sjajna režija, fotografija, montaža i vrhunske glumačke kreacije. Ovaj film je zasnovan na istinitim događajima i pokazuje... »

Nagrada za "Šavove" u Berlinu, najbolji evropski film u programu Panorama

N1 Info pre 13 sati
Srpski film "Šavovi" osvojio je nagradu Europa Cinemas Label kao najbolji evropski film u programu Panorama u Berlinu, objavio je tročlani žiri.
25.01.2019. Ovo je petnaesti put da se na Berlinskom filmskom festivalu dodeljuje ova nagrada. "Ovaj film je dobar primer moći filma kao vida umetnosti. Sjajna režija, fotografija, montaža i vrhunske glumačke kreacije. Ovaj film... »

Нема коментара:

Постави коментар