петак, 22. фебруар 2019.

Ubio predsednika Auto-moto saveza Srbije, pa sebe

Ubio predsednika Auto-moto saveza Srbije, pa sebe

 Radio 021 pre 6 minuta
Predsednik Auto-moto saveza Srbije Mirko Butulija (42) teško je ranjen u pucnjavi koja se oko 14:30 časova dogodila u sedištu tog preduzeća u Beogradu.
U Butuliju je pucao generalni sekretar AMSS-a Predrag Ðurđev (42), a potom je izvršio samoubistvo. Teško povređeni Butulija je prevezen u Urgentni centar, saopštio je MUP. "Jedna osoba je privatnim vozilom odvezena u Urgentni... »

Ubijen Mirko Butulija, predsednik AMSS

 















Predsednik Auto-moto saveza Srbije Mirko Butulija je ubijen u pucnjavi koja se dogodila u sedištu te organizacije u Beogradu, saznaje Prva televizija.

Tanjug je ranije preneo da je generalni sekretar AMSS-a Predrag Ðurđev pucao u Butuliju, a potom i u sebe, a Večernje novosti pišu da je i on stradao. "Jedna osoba je privatnim vozilom odvezena u Urgentni centar, dok je devojka... »

Pucnjava u AMSS, devojka iskočila kroz prozor: Muškarac pucao u kolegu, ima povređenih

 Blic pre 7 minuta
Došlo je do pucnjave u zgradi Auto-moto saveza Srbije (AMSS) u Beogradu, u Ruzveltovoj ulici, a prema nezvaničnim informacijama ima i povređenih. Kako prenosi RTS, jedna osoba je privatnim vozilom odvezena u Urgentni centar, dok je devojka povređena posle iskakanja kroz prozor. - Naša ekipa je... »

Ubistvo i samoubistvo u auto-moto savezu, devojka skočila kroz prozor

Večernje novosti pre 7 minuta
Predsednik AMSS-a Mirko Butulija ubijen je danas u pucnjavi u toj ustanovi, potvrđeno je "Novostima"
Predsednik AMSS-a Mirko Butulija ubijen je danas u pucnjavi u toj ustanovi, potvrđeno je "Novostima". Prema nezvaničnim informacijama, njega je upuca generalni sekretar Predrag Đurđev, koji je navodno, pošto je upuca Butuliju,... »

Generalni sekretar pucao u predsednika AMSS-a pa u sebe

 Politika pre 7 minuta
U Auto-moto savezu Srbije u Beogradu došlo je do pucnjave u kojoj je, prema nezvaničnim informacijama Tanjuga, pogođen predsednik AMSS Mirko Butulija. Navodno je generalni sekretar AMSS-a Predrag Đurđev pucao u Butuliju, a potom i u sebe, prenosi Tanjug. Jedna osoba je odvezena u Urgentni centar, a... »

Pucnjava u AMSS-u: Generalni sekretar Predrag Đurđev ubio Mirka Butuliju!

Večernje novosti pre 7 minuta
Predsednik AMSS-a Mirko Butulija ubijen je danas u pucnjavi koja se dogodila u sedištu te organizacije, saznaju "Novosti"
Predsednik AMSS-a Mirko Butulija (43) ubijen je u petak oko 14.40 sati u pucnjavi koja se dogodila u zgradi te organizacije u Ruzveltovoj ulici, saznaju "Novosti". Prema nezvaničnim informacijama, generalni sekretar AMSS-a... »

Zaposleni u AMSS pucao u direktora Mirka Butuliju, pa izvršio samoubistvo

N1 Info pre 7 minuta
U zgradi Auto-moto saveza Srbije u Ruzveltovoj ulici u Beogradu došlo je do pucnjave. Za N1 je rečeno da je u direktora AMSS pucao jedan od zaposlenih, koji je potom izvršio samoubistvo.
Direktor saveza Mirko Butulija je na reanimaciji u Urgentnom centru, potvrđeno je za N1. Povređena je i jedna devojka, koja je u panici iskočila kroz prozor. Kako nezvanično saznajemo, na Butuliju je pucao sekretar saveza Predrag... »

Tragedija u Ruzveltovoj: Sekretar AMSS ispalio osam hitaca u direktora Mirka Butuliju, pa se ubio

 Blic pre 7 minuta
Mirko Butulija, direktor AMSS, teško je ranjen kada je u njega ispalio osam hitaca njegov sekretar Predrag Đurđev, nakon čega je Đurđev pucao i u sebe, saznaje Blic. Do pucnjave je došlo u zgardi AMSS u Ruzveltovoj, a jedna devojka je povređena nakonk što je iskočila kroz prozor. Kako je saopštio... »

Ubijen Mirko Butulija, Predrag Đurđev izvršio samoubistvo

 B92 pre 7 minuta
B92: Ubijen Mirko Butulija, Predrag Đurđev izvršio samoubistvo
Predsednik Auto-moto saveza Srbije Mirko Butulija je ubijen u pucnjavi koja se dogodila u sedištu tog preduzeća u Beogradu, saznaje Prva televizija.
U njega je pucao generalni sekretar AMSS Predrag Đurđev, koji je potom izvršio samoubistvo. "Jedna osoba je privatnim vozilom odvezena u Urgentni centar, dok je devojka povređena posle iskakanja kroz prozor", preneo je RTS. U... »

Upucan Mirko Butulija: Generalni sekretar AMSS-a pucao u predsednika, pa oduzeo sebi život

 Telegraf pre 12 minuta
Tokom pucnjave povređena je i jedna devojka nakon što je iskočila kroz prozor
U pucnjavi do koje je došlo danas oko 15 sati u prostorijama AMSS u Ruzveltovoj ulici u Beogradu upucan Mirko Butulija (43), predsednik AMSS. Kako Telegraf saznaje, na njega je pucao Predrag Đurđev (43), generalni sekretar AMSS,... »

Pucnjava u AMSS-u: Ubijen Mirko Butulija! Ima povređenih!

 Pravda pre 12 minuta
Došlo je do pucnjave u Auto-moto savezu Srbije. Ima povređenih, a u napadu je ubijen predsednik AMSS Mirko Butulija, prenose mediji.
Večernje novosti su objavile vest da je u napadu ubijen predsednik AMSS Mirko Butulija. Jedna osoba je privatnim vozilom odvezena u Urgentni centar, dok je devojka povređena posle iskakanja kroz prozor. Policija je obezbedila... »

Gensek AMS Srbije ubio predsednika AMSS pa sebe

 RTV pre 12 minuta
RTV: Gensek AMS Srbije ubio predsednika AMSS pa sebe
BEOGRAD - Generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije Predrag Đurđev ubio je sa 8 hitaca predsednika AMSS Mirka Butuliju, a potom seo u Butulijinu fotelju i izvršio samoubistvo, javljaju beogradski mediji.
U ovom trenutku ne zna se šta je motiv ove tragedije, ali prema izjavama očevidaca Đurđev je bio u nervnom rastrojstvu. Još jedna osoba povređena je prilikom skoka kroz prozor,javljaju... »

Pucnjava u AMSS, ima povređenih

 Danas pre 18 minuta
U Auto-moto savezu Srbije danas se dogodila pucnjava u kojoj ima povređenih, nezvanično saznaje RTS.
Kako je naveo javni servis, jedna osoba je privatnim vozilom odvezena u Urgentni centar, dok je devojka povređena posle iskakanja kroz prozor. Policija je obezbedila mesto pucnjave. Na terenu je i ekipa Hitne... »

Pucnjava u AMSS: Ubijen Mirko Butulija!

 Mondo pre 24 minuta
U Auto-moto savezu Srbije u Beogradu došlo je do pucnjave u kojoj je upucan predsednik AMSS Mirko Butulija, javili su beogradski mediji.
Foto: MONDO, Mario Milojević Navodno je generalni sekretar AMSS-a Predrag Đurđev pucao u Butuliju, a potom i u sebe. Jedna osoba je privatnim vozilom odvezena u Urgentni centar, dok je devojka povređena posle iskakanja kroz... »

Pucnjava u AMSS: Ima povređenih, policija na licu mesta! (foto)

 Kurir pre 30 minuta
Došlo je do pucnjave u Auto-moto savezu Srbije. Kako se saznaje nezvanično, ima povređenih. Jedna osoba je privatnim vozilom odvezena u Urgentni centar, dok je devojka povređena posle iskakanja kroz prozor. Policija je obezbedila mesto pucnjave. Na terenu je i ekipa Hitne pomoći. Kurir.rs/Rts Kurir... »

Pucnjava u AMSS-u: Ima povređenih!

 Pravda pre 30 minuta
Došlo je do pucnjave u Auto-moto savezu Srbije. Ima povređenih, prenosi RTS.
Jedna osoba je privatnim vozilom odvezena u Urgentni centar, dok je devojka povređena posle iskakanja kroz prozor. Policija je obezbedila mesto pucnjave. Na terenu je i ekipa Hitne pomoći. O novom pištolju iz Republike Srpske... »

Pucnjava u Auto-motu savezu Srbije, ima povređenih

 Telegraf pre 36 minuta
Prema prvim informacijama došlo je do incidenta u AMSS-u
Do pucnjave, iz zasad nepoznatih razloga, došlo je u Auto-moto savezu Srbije. Ima povređenih, kako nezvanično saznaje RTS. Prema prvim informacijama, jedna osoba je ranjena. - Imali smo poziv, neko je prevezen privatnim vozilom do Urgentnog centra - rečeno je za... »

Нема коментара:

Постави коментар