среда, 20. фебруар 2019.

Urušio se ugalj u rudniku Resavica, poginuo rudar

Tragedija: Nastradao rudar u Resavici

 Kurir pre 5 sati













Rudar Mile Š. (52) nastradao je u rudniku Resavica. Kako se saznaje, do nesreće je došlo kada se na rudara urušila veća količina uglja Spasilačke ekipe su odmah angažovane, ali kada su stigle do rudara, on više nije davao znake života. Policija je obavila uviđaj i istraga je u toku. Ministar... »

Urušio se ugalj u rudniku Resavica, poginuo rudar

 B92 pre 5 sati
B92: Urušio se ugalj u rudniku Resavica, poginuo rudar
Despotovac -- Rudar M. Š. (52) poginuo je jutros u rudniku uglja Resavica, javlja Pink.
Do nesreće je došlo kada se na rudara urušila veća količina uglja, prenosi ta televizija. Odmah su angažovane sve službe kako bi izvukle rudara, otkopali su ugalj i izvukli beživotno telo. Istraga o nesreći je u... »

Rudar poginuo u Resavici

 Radio 021 pre 5 sati
Rudar Mile Škorić (52) poginuo je jutros u rudniku uglja Resavica, javlja Pink.
On je ostao zarobljen u otkopu, pokazuju prvi rezultati istrage. Do nesreće je došlo kada se na rudara urušila veća količina uglja. Odmah su angažovane sve službe kako bi izvukle rudara. Otkopali su ugalj i izvukli beživotno... »

Tragedija u Resavici, poginuo rudar

 Mondo pre 6 sati
Rudar Mile Škorić (52) poginuo je jutros u rudniku uglja Resavica, javljaju beogradski mediji.
Foto: Mondo/ Goran Sivački ilustracija Nesreća se desila kada se na rudara urušila veća količina uglja, prenosi Pink. Odmah su angažovane sve službe kako bi izvukle rudara, otkopali su ugalj i izvukli beživotno telo. Škorić je... »

Rudar poginuo u rudniku Resavica: Na njega se obrušila velika količina uglja, ostao zarobljen u otkopu

 Blic pre 6 sati
Rudar Mile Škorić (52) poginuo je jutros u rudniku uglja Resavica, javlja Pink. On je ostao zarobljen u otkopu, zbog iznenadnog zarušavanja uglja, pokazuju prvi rezultati istrage. Do nesreće je došlo kada se na rudara urušila veća količina uglja. Odmah su angažovane sve službe kako bi izvukle... »

Poginuo rudar u rudniku Rembas u Resavici

 Novi magazin pre 6 sati
Rudar Mile Škorić (52) poginuo je sinoć u rudniku Rembas u Resavici kada se na njega urušila veća količina uglja, potvrdio je za agenciju Beta predsednik Sindikata rudara Resavice Nebojša Milenković.
Škorić je radio juče u drugoj smeni u jami 4. blok Pasuljanske livade rudnika Rembas kada je oko 21 sat došlo do nesreće. Spasilačke ekipe su radile na otkopavanju uglja i oko ponoći su došle do zatrpanog rudara, ali nisu uspele... »

U rudniku Resavica poginuo rudar usled urušavanja uglja

 Danas pre 6 sati
Rudar M. Š. (52) poginuo je jutros u rudniku uglja Resavica, prenosi TV Pink.
Prema pisanju Pinka, do nesreće je došlo kada se na rudara urušila veća količina uglja. Odmah su angažovane sve službe kako bi izvukle rudara, otkopale ugalj i izvukle beživotno telo. Istraga o nesreći je u toku, prenosi TV... »

Poginuo rudar u Resavici

 RTS pre 8 sati
RTS: Poginuo rudar u Resavici
Rudar Mile Škorić (52) poginuo je sinoć u rudniku uglja Resavica.
Do nesreće je došlo oko 22.30 minuta u 4. bloku rudnika "Resavica" kada se na rudara urušila veća količina uglja. Ekipe spasilaca izvukle su beživotno telo nesrećnog rudara. U toku je istraga, koja će pokazati kako je došlo do... »

Poginuo rudar u Resavici

 Vesti online pre 8 sati
Rudar Mile Škorić (52) poginuo je jutros u rudniku uglja Resavica, javlja Pink.
Do nesreće je došlo kada se na rudara urušila veća količina uglja, prenosi ta televizija. Odmah su angažovane sve službe kako bi izvukle rudara, otkopali su ugalj i izvukli beživotno telo. Istraga o nesreći je u toku. Udes kod... »

Poginuo rudar u Resavici

 Dnevnik pre 9 sati
DESPOTOVAC: Rudar Mile Škorić (52) poginuo je jutros u rudniku uglja Resavica, javlja Pink.
Do nesreće je došlo kada se na rudara urušila veća količina uglja, prenosi ta televizija. Odmah su angažovane sve službe kako bi izvukle rudara, otkopali su ugalja i izvukli beživotno telo. Istraga o nesreći je u... »

Poginuo rudar u Resavici

 Politika pre 9 sati
DESPOTOVAC - Rudar Mile Škorić (52) poginuo je jutros u rudniku uglja Resavica. Do nesreće je došlo kada se na rudara urušila veća količina uglja, prenosi ta televizija. Odmah su angažovane sve službe kako bi izvukle rudara, otkopali su ugalja i izvukli beživotno telo, javlja Pink, a prenosi... »

Tragedija u "resavici": Urušio se ugalj, poginuo rudar

 Večernje novosti pre 9 sati
Rudar M. Š. (52) poginuo je u nesreći u rudniku "Resavica"
Rudar M. Š. (52) poginuo je u nesreći u rudniku "Resavica". Prema prvim informacijama, do tragedije je došlo prilikom urušavanja uglja. Dve spasilačke ekipe pronašle su telo, a istraga o incidentu je... »

Tragedija u rudniku Resavica: Poginuo rudar kada se sručio ugalj na njega

Telegraf pre 9 sati
Istraga o nesreći je u toku
Rudar Mile Škorić (52) poginuo je jutros u rudniku uglja Resavica, javlja Pink. Do nesreće je došlo kada se na rudara urušila veća količina uglja, prenosi ta televizija. Odmah su angažovane sve službe kako bi izvukle rudara, otkopali su ugalja i izvukli beživotno telo.... »

Poginuo rudar u Resavici

 RTV pre 9 sati
RTV: Poginuo rudar u Resavici
DESPOTOVAC - Rudar Mile Škorić (52) poginuo je jutros u rudniku uglja Resavica, javlja Pink.
Do nesreće je došlo kada se na rudara urušila veća količina uglja, prenosi ta televizija. Odmah su angažovane sve službe kako bi izvukle rudara, otkopali su ugalj i izvukli beživotno telo. Istraga o nesreći je u... »

Нема коментара:

Постави коментар