недеља, 11. август 2019.

ELVIS BAJRAMOVIĆ PRVA TRUBA GUČE

I ove godine je održan sabor trubača u Guči i proglašen je najbolji orkestar! Finalno takmičenje trubača počelo je sinoć u 20 časova, a posle ponoći se saznalo ko je od 16 orkestara najbolji. Najbolji orkestar je "Timočki veseljaci", a oni su… »

„Timočki veseljaci“ najbolji orkestar u Guči

 Danas pre 2 sata
Duvački orkestar iz Knjaževca „Timočki veseljaci“ proglašen je za najbolji orkestar na 59. Dragačevskom saboru trubača u Guči a on je osvojio i nagradu „Od zlata jabuka“, koja se dodeljuje za najizvornije muziciranje. Prva truba na 59… »

Elvis Bajramović prva truba Guče

 RTS pre 2 sata
Prva truba 59. Sabora trubača u Guči je Elvis Bajramović iz Bojnika. Najbolji orkestar su „Timočki veseljaci“ iz Knjaževca. Nagradu publike za najpopularnijeg trubača osvojio je Siniša Stanković iz Zagužanja. Za najizvornije muziciranje… »

Elvis Bajramović Prva truba Guče

 RTV pre 3 sata
GUČA - Za prvu trubu 59. Saboru trubača u Guči proglašen je sinoć Elvis Bajramović iz Bojnika. Zlatnu trubu koju dodeljuje žiri publike osvojio je Siniša Stanković iz Zagužanja, dok su za najbolji orkestar proglašeni Timočki Veseljaci koji su… »

Guča odabrala najboljeg trubača i orkestar (foto)

 Mondo pre 3 sata
Sabor se završava večeras, pogledajte fotografije i video! Na 59. izdanju Sabora u Guči, proglašeni su najbolji muzičari na ceremoniji održanoj prepotslednje večeri, u subotu uveče. Najbolji orkestar je "Timočki veseljaci", a oni su osvojili i… »

Za najbolji orkestar u Guči proglašeni "Timočki veseljaci" iz Knjaževca

 N1 Info pre 3 sata
Duvački orkestar iz Knjaževca "Timočki veseljaci" proglašen je za najbolji orkestar na 59. Dragačevskom saboru trubača u Guči, a on je osvojio i nagradu "Od zlata jabuka", koja se dodeljuje za najizvornije muziciranje. Prva truba na 59. Saboru… »

Sabor trubača u guči: Proglašeni najbolji (foto)

 Večernje novosti pre 10 sati
Najbolji orkestar je "Timočki veseljaci" Finalno takmičenje trubača počelo je večeras u 20 časova, a posle ponoći se saznalo ko je od 16 orkestara najbolji. Najbolji orkestar je "Timočki veseljaci", a oni su osvojili i nagradu "od zlata jabuka"… »

Нема коментара:

Постави коментар