петак, 20. септембар 2019.

Preminuo crnogorski političar Koča Pavlović

Političar preminuo u Beogradu nakon duge i teške bolesti!

Alo pre 15 sati
Tužne vesti. Poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Crne Gore i novinar, Koča Pavlović, umro je na VMA u Beogradu, posle duže i teške bolesti, u četvrtak u 57. godini života. 
Karijeru je počeo kao novinar na TV Montena, a kasnije i TV Budva… »

Preminuo crnogorski političar Koča Pavlović

RTS pre 17 sati
Koča Pavlović, crnogorski političar i poslanik opozicionog Demokratskog fronta, umro je u 57. godini života. Pavlović je umro u Beogradu, gde se već neko vreme nalazio na lečenju. Karijeru je počeo kao novinar na TV Montena, a kasnije i TV Budva… »

Preminuo crnogorski političar

B92 pre 18 sati
Podgorica -- Koča Pavlović, crnogorski političar i poslanik opozicionog Demokratskog fronta, umro je u 57. godini. Karijeru je počeo kao novinar na TV Montena, a kasnije i TV Budva, preneli su podgorički mediji. Jedan je od osnivača NVO Grupa za… »

Umro novinar i političar Koča Pavlović

N1 Info pre 21 sat
Crnogorski političar, poslanik u Skupštini Crne Gore i novinar Koča Pavlović preminuo je u 57. godini života. Novinarsku karijeru je stvarao kao voditelj političkog talk show-a na televiziji Montena i TV Budva. Režirao je i film "Rat za mir" - prvi… »

Odlazak opozicionog političara: Preminuo Koča Pavlović

Večernje novosti pre 21 sat
Poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Crne Gore i novinar, Koča Pavlović, umro je na VMA u Beogradu, posle duže i teške bolesti, u četvrtak u 57. godini života. Poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Crne Gore i novinar, Koča Pavlović, umro… »

Нема коментара:

Постави коментар