недеља, 14. октобар 2018.

Preminula glumica Milena Dravić


Večernje novosti: Srbija tuguje zbog odlaska milene Dravić Sloboda Mićalović: Kuda svi to žurite? Andrija Milošević: Kraljice naša, srećan ti put; Grlić: Gledao sam kako cela Pula čeka da se prošeta sa njom

Glumica Milena Dravić umrla je u 79. godini. Među prvima se povodom odlaska najveće dive srpskog glumišta oglasila glumica Sloboda Mićalović. - Kuda svi to žurite? Verujem na bolje i lepše mesto. Hvala na predivnim ulogama,hvala sto ste velikodušno delili sa nama... »

Preminula glumica Milena Dravić

 N1 Info pre 1 sat
Milena Dravić, legendarna srpska i jugoslovenska glumica, preminula je noćas u Beogradu u 79. godini posle teške bolesti.
Glumica je preminula u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa, gde se nalazila na lečenju. Milena Dravić biće sahranjena u Aleji zaslužnih građana u Beogradu, pored decenijskog pаrtnerа u profesionаlnom i privаtnom životu... »

Preminula Milena Dravić

 Novi magazin pre 2 sata
Milena Dravić, legendarna srpska i jugoslovenska glumica, preminula je noćas u Beogradu u 79. godini posle teške bolesti. Glumica će biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana u Beogradu, pored decenijskog pаrtnerа u profesionаlnom i privаtnom životu Drаgаnа Gаge Nikolićа, saopšteno je iz Skupštine Beograda.
Mesto i vreme komemorаcije nаknаdno će objаviti Udruženje filmskih glumаcа Srbije. Milena Dravić je rođena u Beogradu 1940. godine i jedna je od najpoznatijih srpskih i jugoslovenskih glumica. Glumila je u više od sto filmskih... »

Preminula glumica Milena Dravić

 Glas Amerike pre 2 sata
Milena Dravić, jedna od najpoznatijih srpskih i jugoslovenskih glumica, preminula je u noći između subote i nedelje u Beogradu posle teške bolesti, u 79. godini. Iz Skupštine Beograda je saopšteno da će biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana. Milena Dravić je glumila u preko sto filmskih... »

Preminula Milena Dravić

 Danas pre 3 sata
Srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 78. godini života.
Milena Dravić se u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa nalazila na lečenju, a poslednjih dana njeno stanje se pogoršalo. Jedna je od najpoznatijih srpskih i jugoslovenskih glumica, igrala je u preko 100 filmskih ostvarenja,... »

Preminula Milena Dravić

 Politika pre 4 sata
Glumica Milena Dravić preminula je noćas posle teške bolesti u 79. godini u Beogradu. Jedna od najpoznatijih srpskih i jugoslovenskih glumica, rođena je 5. oktobra 1940. u Beogradu. Pohađala je osnovnu školu „Janko Veselinović” u Dušanovoj ulici, a potom upisala Prvu mušku gimnaziju. Glumila je u... »

Preminula Milena Dravić, sahrana u Aleji zalužnih građana

 B92 pre 4 sata
B92: Preminula Milena Dravić, sahrana u Aleji zalužnih građana
Glumica Milena Dravić preminula je noćas posle teške bolesti u 79. godini u Beogradu.
U Uruženju dramskih umetnika Srbije potvrdili su za portal B92 vest o smrti velike srpske glumice, a iz Skupštine Beograda je saopšteno da će biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana. Milena Dravić je pre dve i po godine ostala... »

Odlazak legendarne glumice Preminula Milena Dravić

 Večernje novosti pre 4 sata
Glumica Milena Dravić preminula je noćas posle teške bolesti u 79. godini u Beogradu
GLUMICA Milena Dravić preminula je noćas posle teške bolesti u 79. godini u Beogradu. Milena Dravić, jedna od najpoznatijih srpskih i jugoslovenskih glumica, rođena je 5. oktobra 1940. u Beogradu. Pohađala je osnovnu školu "Janko... »

Kuda svi to žurite? Poslednji pozdrav mileni Dravić uputile kolege: Dirljive reči velikoj legendi srpskog glumišta! (foto)

 Kurir pre 4 sata
Velika glumica Milena Dravić napustila je ovaj svet u svojoj 79. godini u bolničkoj postelji. Kolege i prijatelji su puni reči hvale i sa setom u srcu oprostili su se od Milene. Jelisaveta Orašanin poslednji pozdrav legendi uputila je preko Instagrama: "Počivaj u miru legendo! Bolja se umetnica... »

VIDEO: Oproštaji od Milene Dravić, najvoljenije glumice koju smo imali

Radio 021 pre 4 sata
Brojne kolege, prijatelji, poznanici i poznavaoci kinematografije na ovim prostorima opraštaju se od legendarne Milene Dravić.
Najveća srpska filmska glumica Milena Dravić glumila je u više od sto filmskih ostvarenja. Najpoznatije uloge ostvarila je u filmovima "Kozara", "Ljubavni život Budimira Trajkovića", "Rad na određeno vreme", "Moj tata na određeno... »

Sloboda Mićalović zahvalna do neba mileni Dravić na velikodušnosti: Verujem da si otišla na neko bolje i lepše mesto! (foto)

 Kurir pre 5 sati
Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, a kako Kurir nezvanično saznaje, ona je svoje poslednje dane provela daleko od budnih očiju javnosti, u tišini bolničke postelje. Glumica Sloboda Mićalović oprostila se od Milene na svom... »

Preminula Milena Dravić

 Dnevnik pre 5 sati
BEOGRAD: Legendarna srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u 79. godini u Beogradu.
Milena Dravić je rođena u Beogradu 1940. godine i jedna je od najpoznatijih jugoslovenskih i srpskih lumica, kojku ćemo pamtiti po bezbrojnim nezaboravnim ulogama kroz koje smo odrastali. Glumila je u preko sto filmskih... »

Preminula Milena Dravić! (VIDEO)

 Svet plus pre 5 sati
Najveća srpska filmska glumica Milena Dravić preminula je noćas u 79. godini u Beogradu, posle teške bolesti. Glumila je u više od sto filmskih ostvarenja. Popularnost joj je donela saradnja sa Ljubišom Samardžićem.
Najpoznatije uloge ostvarila je u filmovima "Prekobrojna", "Kozara", "Ljubavni život Budimira Trajkovića", "Rad na određeno vreme", "Moj tata na određeno vreme", "Sekula se opet ženi", "Nije lako sa muškarcima" i "Zona... »

Zbog čestih snimanja izbačena je s fakulteta, a Holivud je glatko odbila: Ove stvari iz biografije Milene Dravić sigurno niste znali

 Kurir pre 6 sati
Slavna glumica Milena Dravić preminula je noćas u 79. godini.
Milena je rođena na Dorćolu, preko puta crkve Svetog Aleksandra Nevskog. Završila je Osnovnu školu "Janko Veselinović", a onda i Prvu mušku gimnaziju. Odrasla je uz oca fudbalera i mamu domaćicu, veoma talentovanu za pevanje.... »

Preminula Milena Dravić

 Tračara pre 6 sati
Milena Dravić, legendarna srpska i jugoslovenska glumica, preminula je noćas u Beogradu u 79. godini posle teške bolesti. To je potvrđeno Blicu u Udruženju dramskih umetnika Srbije. Glumica je preminula u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa, gde se nalazila na lečenju, piše Blic. Milena... »

Preminula Milena Dravić

 Slobodna Evropa pre 6 sati
Milena Dravić, jedna od najpoznatijih srpskih i jugoslovenskih glumica, preminula je u noći između subote i nedelje u Beogradu, potvrđeno je medijima u Udruženju dramskih umetnika Srbije. Glumila je u više od sto filmskih ostvarenja, a najpoznatije uloge ostvarila je u filmovima "Prekobrojna",... »

Region se u suzama oprašta od velike glumice: Legendarna Milena preselila se u legendu! Voleli smo je od prvog dana i uvek ćemo je voleti!

 Kurir pre 6 sati
Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, a tužna vest ostavila je u suzama domaću javnost. Tako se od jutra na svim društvenim mrežama poštovaoci njenog lika, talenta i dela, ne samo iz Srbije, već i celog regiona, potresnim... »

Preminula Milena Dravić

 Prva pre 6 sati
Glumica Milena Dravić preminula je noćas u 79. godini u Beogradu.
Glumica Milena Dravić preminula je noćas u 79. godini u Beogradu. Milena Dravić, jedna od najpoznatijih srpskih i jugoslovenskih glumica, rođena je 5. oktobra 1940. u Beogradu. Pohađala je osnovnu školu "Janko Veselinović" u... »

Impresivna biografija Milene Dravić

 Večernje novosti pre 6 sati
Milena Dravić (Beograd, 5. oktobar 1940 - Beograd, 14. oktobar 2018) bila je jedna od najpoznatijih srpskih i jugoslovenskih glumica
Milena Dravić (Beograd, 5. oktobar 1940 - Beograd, 14. oktobar 2018) bila je jedna od najpoznatijih srpskih i jugoslovenskih glumica. Glumila je u preko sto filmskih ostvarenja. Popularnost joj je donela saradnja sa Ljubišom... »

Poslednji pozdrav divi srpskog glumišta: Preminula Milena Dravić

 Kurir pre 7 sati
Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, saznajemo nezvanično u Udruženju dramskih umetnika Srbije. Milena se tamo nalazila na lečenju, poslednjih dana joj je bilo loše, lekari su sve pokušali, ali nije bilo spasa. Pre dve i po... »

Preminula Milena Dravić

 SEEbiz pre 7 sati
BEOGRAD - Jedna od najvećih glumica s ovih prostora Milena Dravić preminula je noćas u 79. godini u Beogradu.
Milena Dravić preminula je u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa, javljaju beogradski mediji. Milena se tamo nalazila na lečenju, poslednjih dana joj je bilo loše, lekari su sve pokušali, ali nije bilo spasa. Pre dve i po... »

Preminula Milena Dravić

 Nova ekonomija pre 7 sati
Milena Dravić, legendarna jugoslovenska glumica, preminula je noćas u Beogradu u 79. godini posle teške bolesti. To je potvrđeno Blicu u Udruženju dramskih umetnika Srbije. Glumica je preminula u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa, gde se nalazila na lečenju, piše Blic. Milena Dravić je... »

Preminula Milena Dravić heroina srpskog glumišta

 RTV pre 7 sati
RTV: Preminula Milena Dravić heroina srpskog glumišta
BEOGRAD - Glumica Milena Dravić preminula je noćas u 79. godini u Beogradu.
Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa, saznaje "Blic" u Udruženju dramskih umetnika Srbije. Milena se tamo nalazila na lečenju, poslednjih dana joj je bilo loše, lekari... »

Napustila nas je u tišini, nečujno ali ponosno, kako je i živela: Ovako je Milena Dravić provela svoje poslednje dane...

 Kurir pre 7 sati
Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, a kako Kurir nezvanično saznaje, ona je svoje poslednje dane provela daleko od budnih očiju javnosti, u tišini bolničke postelje. Poslednje trenutke Milena je provela u bolnici na... »

Preminula Milena Dravić

 Vesti online pre 7 sati
Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, saznaje "Blic" u Udruženju dramskih umetnika Srbije.
Milena se tamo nalazila na lečenju, poslednjih dana joj je bilo loše, lekari su sve pokušali, ali nije bilo spasa. Pre dve i po godine ostala je bez supruga Dragana Nikolića i od tada se borila sa bolešću. Ovog leta je boravila u... »

Odlazak dive: Preminula Milena Dravić

 Blic pre 7 sati
Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, saznaje "Blic" u Udruženju dramskih umetnika Srbije. Milena se tamo nalazila na lečenju, poslednjih dana joj je bilo loše, lekari su sve pokušali, ali nije bilo spasa. Pre dve i po... »


Preminula glumica Milena Dravić

 Radio 021 pre 7 sati
Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je sinoć u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, saznaje Blic u Udruženju dramskih umetnika Srbije.
Milena Dravić se tamo nalazila na lečenju, prenosi Blic. Poslednjih dana joj je bilo loše, lekari su sve pokušali, ali nije bilo spasa. Pre dve i po godine ostala je bez supruga Dragana Nikolića i od tada se borila sa bolešću.... »

Нема коментара:

Постави коментар