четвртак, 22. новембар 2018.

U Kačaniku i Dečanima spaljuju srpske proizvode, u Ranilugu KPS u civilu skida srpske tablice

U Kačaniku i Dečanima spaljuju srpske proizvode, u Ranilugu KPS u civilu skida srpske tablice (VIDEO)

 RTV pre 4 minuta
RTV: U Kačaniku i Dečanima spaljuju srpske proizvode, u Ranilugu KPS u civilu skida srpske tablice (VIDEO)
KOSOVSKA MITROVICA/GRAČANICA/PRIŠTINA - Neki stanovnici Kačanika sinoć su spaljivali srpske proizvode i snimali ovu akciju, koju su objavili na društvenim mrežama, prenosi KoSSev.
Prema njihovim rečima, ovo je došlo nakon apela za bojkot srpskih proizvoda. "Nakon apela da bojkotujemo srpske proizvode, neki Kačaničani su odlučili da spale sve srpske proizvode. Akcija je započela i sada je u toku", rečeno je... »

I u Dečanima palili srpske proizvode

 Politika pre 1 sat
DEČANI – Posle Kačanika, i u Dečanima su danas zapaljeni neki proizvodi poreklom iz centralne Srbije, piše Indexonline. Lokalni funkcioner Rifat Stojkaj je objavio nekoliko snimaka i fotografija na svom fejsbuk nalogu, prenosi Tanjug. „Iz grada Dečan, pozivamo vas i ohrabrujemo sve građane... »

Cene već skaču u nebo, plazma čak 7 EUR FOTO

 B92 pre 3 sata
B92: Cene već skaču u nebo, plazma čak 7 EUR FOTO
Beograd -- Odluka privremenih kosovskih institucija u Prištini da uvedu carine od 100 odsto na robu iz Srbije i BiH već se odrazila na skok cena u trgovinama u Pokrajini.
RTS javlja da je hleb poskupeo u mnogim sredinama, kao i brašno, ulje, kvasac, so, šećer...Cena hleba veća je za 30 odsto i iznosi između 40 i 50 centi. Veće prodavnice imaju još robe u magacinima, pa odolevaju ovim merama.... »

Užas u slikama: Spaljuju srpske proizvode VIDEO

 B92 pre 4 sata
B92: Užas u slikama: Spaljuju srpske proizvode VIDEO
Neki stanovnici Kačanika sinoć su spaljivali srpske proizvode i snimali ovu akciju, koju su objavili na društvenim mrežama, prenosi KoSSev.
Vidi se kutija puna različitih srpskih proizvoda, među kojima su slatkiši i higijenski proizvodi, kako gore. Prema njihovim rečima, ovo je došlo nakon apela za bojkot srpskih proizvoda. "Nakon apela da bojkotujemo srpske... »

Neki stanovnici Kačanika sinoć su spaljivali srpske proizvode i snimali tu akciju, prenose mediji na KiM.
Prema njihovim rečima, do toga je došlo nakon apela za bojkot srpskih proizvoda. - Nakon apela da bojkotujemo srpske proizvode, neki Kačaničani su odlučili da spale sve srpske proizvode. Akcija je započela i sada je u toku -... »

Kosovo danas: Skočile cene, spaljuju srpske proizvode?!

 Mondo pre 5 sati
Samo dan nakon odluke Prištine da uvede carine od 100 odsto na uvoz robe iz Srbije i BiH u južnoj srpskoj pokrajini cene osnovnih životnih namirnica su skočile i za 30 odsto. U opštini Kačanik spaljivali srpske proizvode.
Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija Neki stanovnici optšine Kačanik na Kosovu spaljivali su protekle noći srpske proizvode i snimali tu akciju, piše portal "Kossev." Video možete pogledati OVDE. Portal navodi da je ta akcija... »

Нема коментара:

Постави коментар