четвртак, 22. новембар 2018.

Rakić: Preti humanitarna kriza na Kosovu i Metohiji

Rakić: Preti humanitarna kriza na Kosovu i Metohiji

 RTS pre 7 sati
RTS: Rakić: Preti humanitarna kriza na Kosovu i Metohiji
Odluka Vlade u Prištini o uvođenju carina od 100 odsto na uvoz robe iz Srbije i Bosne i Hercegovine, stupila je na snagu juče, odmah po usvajanju. Predstavnici Srba sa Kosova i Metohije razgovaraće tim povodom danas sa predsednikom Srbije. Predsednik Srpske liste Goran Rakić poručuje da će ostati na KiM i sačuvati srpski narod koje, ukazuje, preti humanitarna kriza.
Predsednik Srpske liste Goran Rakić rekao je da će na današnjem sastanku upoznati predsednika Vučića sa situacijom na terenu. Ističe da će predstavnici Srba biti uz svoj narod. Rakić od Vučića očekuje da iskoristi svoju... »

Rakić: Preti nam humanitarna kriza

 Danas pre 8 sati
Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je danas da mere Prištine o uvođenju carina od 100 odsto na uvoz robe iz Srbije i Bosne i Hercegovine prete da izazovu humanitarnu krizu.
Rakić je rekao da se posledice odluke Prištine već osećaju, napomenuvši da alternativno tržište ne postoji i da su srpski proizvodi najjeftiniji i najbolji. „Srbi žive mnogo teže i koliko sutra preti humanitarna kriza“, rekao je... »

Rakić: Srbima na KiM preti humanitarna katastrofa

 Dnevnik pre 8 sati
BEOGRAD: Odluke Prištine o povećanju taksi na robu iz centralne Srbise na 100 odsto već se osećaju i Srbima preti humanitarna katastrofa, upozorio je danas predsednik Srpske liste Goran Rakić.
On je rekao da će na današnjem sastanku u Beogradu predstavnici Srba sa Kosova i Metohije upoznati predsednika Aleksandra Vučića sa situacijom na terenu dan pošto je Priština uvela takse od 100 odsto na srpske proizvode i da će... »

Нема коментара:

Постави коментар