четвртак, 22. новембар 2018.

Vučić o provokaciji iz Prištine

Vučić o provokaciji iz Prištine: “Lomača sa srpskim proizvodima u Kačaniku je kao paljenje jevrejskih knjiga u nacističkoj Nemačkoj”

 Blic pre 19 minuta












Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa predstavnicima Srba sa KiM. On je, tokom sastanka paljenje srpskih proizvoda u Kačaniku uporedio sa "najgorom vrstom nacizma na delu", poručio da je prioritet Srbije da se sačuva mir, da Srbija neće zaboraviti Srbe na KiM, ali i da... »

Vučić Srbima sa Kosova i Metohije: Nećemo vas ostaviti na milost i nemilost, ne pravite barikade

 RTV pre 25 minuta
RTV: Vučić Srbima sa Kosova i Metohije: Nećemo vas ostaviti na milost i nemilost, ne pravite barikade













BEOGRAD - Moramo da se pripremimo za dugu i tešku borbu, nećemo vas ostaviti na milost i nemilost, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sastanku sa predstavnicima Srba sa KiM, sa kojima razgovara kako pomoći našem narodu posle mera koje je Priština uvela na robu iz Srbije.
"Moramo se spremiti za dugu borbu, jer nezavisnost sigurno nećemo prihvatiti", rekao je Vučić povodom izjave Ramuša Haradinaj da Priština neće ukinuti takse na srpsku robu dok Srbija ne prizna nezavisnost Kosova. Vučić je kazao... »

Kosovo i Srbija: Nova bitka u carinskom ratu

 Južne vesti pre 30 minuta

Getty Images Mere su i ranije najavljivane Kosovo je u sredu povećalo deset puta porez na proizvode iz Srbije i Bosne i Hercegovine - sa 10 na 100 odsto. Jedan od prvih rezultata takve odluke osvanuo je jutros na Tviteru - fotografija kioska bez srpskih novina i Plazma keksa, čija je cena i... »

Kosovo i Srbija: Nova bitka u carinskom ratu

 Radio 021 pre 31 minut
Plazma na Kosovu skuplja sedam puta. Šta još donosi nova bitka u carinskom ratu Prištine i Beograda?
Getty Images Mere su i ranije najavljivane Kosovo je u sredu povećalo deset puta porez na proizvode iz Srbije i Bosne i Hercegovine - sa 10 na 100 odsto. Jedan od prvih rezultata takve odluke osvanuo je jutros na Tviteru -... »

Portparol KFOR-a za KoSSev: Ništa se ne događa

 B92 pre 31 minut
Portparol KFOR-a Vinćenco Graso rekao je za portal KoSSev da je "situacija na KiM pod kontrolom i da nije bilo nikakvog pokretanja trupa KBS prema Severu".
"Situacija je pod kontrolom. Ništa se ne događa. Nije bilo nikakvog pokretanja trupa KBS prema Severu, Bilo je nekih policijskih trupa na jugu Mitrovice, ali kao što sam rekao, u kontaktu smo sa policijom i nije bilo razloga za... »

Vučić Srbima na Kosmetu: Sačuvati mir, dogovorićemo mere

 Politika pre 31 minut
Paljenje robe na lomači u Kačaniku isto je kao paljenje jevrejskih knjiga u nacističkoj Nemačkoj”, rekao je predsednik Srbije
Jedini cilj Prištine je zauzimanje severa i da Srbe proteraju sto je moguće pre, pa i ovakvim ekonomskim merama, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali je istovremeno zamolio Srbe sa Kosvoa i Metohije da se mirnim... »

Vučić Srbima na KiM: Nećemo vas ostaviti na milost i nemilost

 RTS pre 31 minut
RTS: Vučić Srbima na KiM: Nećemo vas ostaviti na milost i nemilost
Naš narod na Kosovu i Metohiji je u teškom položaju posle odluke Prištine o povećanju taksa od 100 odsto na srpske proizvode, rekao je predsednik Aleksandar Vučić u razgovoru sa predstavnicima Srba na KiM i istakao da ih neće ostaviti na milost i nemilost. Dodao je da bi Kfor zaustavio jedinice Rosu da su krenuli ka severnom delu Kosmeta. Zbog Srba i na Kosmetu i u centralnoj Srbiji Beograd mora da čuva mir, poručio je Vučić.
Imamo informacije o pokretu albanskih trupa iz baza Belvedere i Vrelo ka severu Kosmeta, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na početku sastanka sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije koji je bio otvoren za javnost.... »

"Albanske trupe idu ka severu, Kfor spreman da zaustavi"

 B92 pre 31 minut
B92: "Albanske trupe idu ka severu, Kfor spreman da zaustavi"
Beograd -- Predsednik Aleksanda Vučić navodi da je dobio informacije da je misija Kfora spremna da zaustavi albanske trupe koje su krenule iz dve baze ka severu Kosova.
"Dobili smo informacije da je Kfor bio spreman da zaustavi nečije ludilo, hvala im na tome, ako je to istina", kazao je Vučić tokom sastanak s predstavnicima Srba sa Kosova u Beogradu. Nakon tog sastanka, rekao je da se Kfor... »

Kosovo i Srbija: Nova bitka u carinskom ratu

 BBC News pre 31 minut
Plazma na Kosovu skuplja sedam puta. Šta još donosi nova bitka u carinskom ratu Prištine i Beograda?
Kosovo je u sredu povećalo deset puta porez na proizvode iz Srbije i Bosne i Hercegovine - sa 10 na 100 odsto. Jedan od prvih rezultata takve odluke osvanuo je jutros na Tviteru - fotografija kioska bez srpskih novina i Plazma... »

Vučić: Poručio sam Srbima da ne prave betonske barikade, Albanci nervozni jer je Srbija ojačala

 Večernje novosti pre 36 minuta
Predsednik istakao da je Srbija ojačala poslednjih godina i da su Albanci nervozni zbog toga
PREDSEDNIK Srbije Aleksndar Vučić obratio se medijima nakon zatvorenog dela sednice sa predstavnicima Srba sa KiM. - Na zatvorenom delu sednice zamolio sam Srbe da ne prave betonske barikade – rekao je predsednik. Vučić je... »

Pozdrav s ljubavlju od „takozvanog” Kosova

 Politika pre 41 minut
Prištinski list „Zeri” objavio je naslovnu stranu sa natpisom Pozdrav s ljubavlju od „takozvanog” Kosova stop 100 %. List ovim gestom ismeva Srbiju i dodatno diže tenziju posle odluke da se uvede carina od 100 odsto na uvoz srpskih proizvoda na... »

Нема коментара:

Постави коментар