понедељак, 28. јануар 2019.

Poslanici pokreta Dveri ne idu na sutrašnju sednicu Skupštine Srbije

Počelo bojkotovanje: Evo šta su Dveri konkretno uradile u znak podrške protestima protiv Vučića!

 Pravda pre 52 minuta
Mi, narodni poslanici Srpskog pokreta Dveri, solidarišemo se sa građanskim protestima širom Srbije i iz tog razloga nećemo prisustvovati sutrašnjoj posebnoj sednici Narodne skupštine.
Vladajuća većina ukinula je normalnu debatu i zato smo napustili poslednju skupštinsku sednicu u prošloj godini i organizovali otvoreni parlament u skupštinskom holu celu noć. Od tada smo sa narodom na ulicama i ostaćemo tamo u... »

Poslanici pokreta Dveri ne idu na sutrašnju sednicu Skupštine Srbije

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Poslanici pokreta Dveri saopštili su da u znak solidaronosti sa građanskim protestima širom Srbije neće prisustovati sutrašnjoj sednici Skupštine Srbije na kojoj će se obratiti predsednik Slovenije Borut Pahor. U saopštenju, Dveri su navele da su napustili poslednju skupštinsku sednicu u prošloj... »

"Opozicija da napusti institucije sistema"

 B92 pre 2 sata
B92: "Opozicija da napusti institucije sistema"
Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da je suština protesta širom Srbije borba za smenjivost vlasti.
On je precizirao da je to borba za fer i poštene izborne uslove pod kojima bi bili raspisani vanredni izbori na svim nivoima. "Sistem je vremenom postao toliko korumpiran i izopačen da garantuje samo održavanje postojećeg stanja,... »

Jovanović: Opozicija da napusti institucije, da se solidariše s narodom na ulici

N1 Info pre 3 sata
Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da je suština protesta širom Srbije borba za smenjivost vlasti, odnosno fer i poštene izborne uslove pod kojima bi bili raspisani vanredni izbori na svim nivoima.
"Sistem je vremenom postao toliko korumpiran i izopačen da garantuje samo održavanje postojećeg stanja, a onemogućava bilo kakvu pozitivnu promenu", rekao je Jovanović zrenjaninskoj televiziji KTV, a prenosi pres služba Narodne... »

Jovanović (Narodna stranka): Opozicija da napusti institucije sistema

 Beta pre 3 sata
Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da je suština protesta širom Srbije borba za smenjivost vlasti, odnosno fer i poštene izborne uslove pod kojima bi bili raspisani vanredni izbori na svim nivoima. "Sistem je vremenom postao toliko korumpiran i izopačen da garantuje... »

Jovanović: Opozicija da napusti institucije sistema

 Danas pre 3 sata
Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da je suština protesta širom Srbije borba za smenjivost vlasti, odnosno fer i poštene izborne uslove pod kojima bi bili raspisani vanredni izbori na svim nivoima.
„Sistem je vremenom postao toliko korumpiran i izopačen da garantuje samo održavanje postojećeg stanja, a onemogućava bilo kakvu pozitivnu promenu”, rekao je Jovanović zrenjaninskoj televiziji KTV, na kojoj je učestvovao u duelu... »

Bez Dveri sutra u Skupštini Srbije

 Danas pre 17 sati
Narodni poslanici Srpskog pokreta Dveri, solidarišući se s građanskim protestima širom Srbije neće prisustvovati sutrašnjoj posebnoj sednici Narodne skupštine, objavljeno je večeras na sajtu Dveri.
„Iako je u novembru ukinut zakon o smanjenju penzija, njegove posledice mogle bi pratiti državu još dugo.Mi, narodni poslanici Srpskog pokreta Dveri, solidarišemo se sa građanskim protestima širom Srbije i iz tog razloga nećemo... »

Нема коментара:

Постави коментар