недеља, 10. фебруар 2019.

Preminuo policajac od posledica gripa

Šesta žrtva epidemije u Nišu: Virus jači od omiljenog školskog policajca

Večernje novosti pre 5 minuta
Epidemija na jugu zemlje se zahuktava, u poslednjih desetak dana šestoro preminulo od posledica gripa u Nišu
POLICAJAC iz Niša Bojan Mitrović (43) preminuo je u noći između subote i nedelje od posledica infekcije virusom gripa AH1N1 na Infektivnoj klinici u Nišu, saznaju “Novosti”. Prema informacijama do kojih su novinari došli, jer se... »

Preminuo policajac od posledica gripa

 Jug press pre 2 sata
NIŠ Policajac B.M. (43) iz Niša, kod koga je laboratorijskim analizama bilo potvrđeno prisustvo virusa gripa AH1N1, preminuo je u niškom Kliničkom centru i on je šesta žrtva gripa u ovom gradu. . Ovo niko iz Kliničkog centra nije potvrdio ali na društvenim mrežama njegove kolege uveliko objavljuju... »

U Nišu još jedna žrtva gripa

 Studio B pre 6 sati
Nišlija B.M. (43), policijski službenik Policijske uprave u Nišu, preminuo je noćas od posledica infekcije virusom gripa na Klinici za infektivne bolesti u tom gradu, prenose mediji.
Kako se navodi, B.M. je na Kliniku za infektivne bolesti primljen u vrlo teškom stanju, a analizom njegove krvi potvrdjena je infekcija virusom AH1N1. Kako navodi „Blic“, on je u Klinički centar u Nišu primljen u veoma teškom... »

Policajac preminuo od posledica gripa

 Niške vesti pre 9 sati
On je šesta žrtva gripa u Nišu ove sezone i 18. u Srbiji. Prema nezvaničnim saznanjima Blica policajac B.M je u Klinički centar u Nišu primljen u veoma teškom stanju pre desetak dana i bio je priključen na respirator. Preminuo je uprkos svim naporima lekara Infektivne klinike da se izbore za njegov... »

Policajac u Nišu je 6. žrtva epidemije: Primljen u veoma teškom stanju, grip ga ubio u toku noći

 Telegraf pre 10 sati
Primljen u Kliniku za infektivne bolesti u vrlo teškom stanju, podlegao bolesti
Nišlija B.M. (43) policijski službenik Policijske uprave u Nišu preminuo je noćas od posledica infekcije virusom gripa. Kako saznajemo, B.M. je na Kliniku za infektivne bolesti primljen u vrlo teškom stanju a analizom njegove... »

Нема коментара:

Постави коментар