петак, 1. фебруар 2019.

Koridori: Auto nije imao rotaciona svetla i blinkere(?!)

Koridori: Auto nije imao rotaciona svetla i blinkere

 B92 pre 58 minuta
B92: Koridori: Auto nije imao rotaciona svetla i blinkere
“Koridori Srbije” demantovali su navode da je automobil koji je učestovao u nesreći u kojoj je poginula žena imao rotaciona svetla i blinkere.
“Demantujemo lažne navode da je automobil koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi imao rotaciona svetla i blinkere. Nijedan automobil koji je na raspolaganju Koridorima Srbije i koje koristimo ne poseduje rotaciona svetla i... »

Koridori: Babić bio u vozilu investitora

 Danas pre 1 sat















Koridori Srbije saopštili su danas da je to što je njihov direktor Zoran Babić u saobraćajnoj nesreći kod Doljevca bio u automobilu bugarske firme Trejs, koja je jedan od izvođača radova na Koridoru 10, „uobičajena praksa u međunarodnim ugovorima u celoj Evropi i svetu“.
Prema toj ugovornoj obavezi, izvođači su dužni da obezbede opremu i vozila za potrebe investitora i inženjera (nadzornog organa), a u cilju realizacije projekta, objasnili su Koridori Srbije. To javno preduzeće ističe da... »

Uhapšen Babićev vozač, sutra na saslušanju

 Politika pre 1 sat
Koridori: Nijedan naš automobil nema rotaciju i blinkere
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu policija je uhapsila D.S. (35), vozača direktora „Koridora Srbije” Zorana Babića, koji je juče povređen u saobraćajnoj nesreći kod Doljevca, prenosi Tanjug. Vozaču se na teret stavlja krivično delo „teško delo protiv... »

Tragedija kod doljevca "Koridori Srbije" demantuju medije: Nijedan naš automobil nema rotaciju i blinkere

 Večernje novosti pre 2 sata
Preduzeće Koridori Srbije demantovalo je navode pojedinih medija da je automobil koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je jedna osoba poginula, a pet povređeno, imao rotaciona svetla
Preduzeće Koridori Srbije demantovalo je danas navode pojedinih medija da je automobil koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je jedna osoba poginula, a pet povređeno, među kojima i direktor "Koridora" Zoran Babić,... »

Koridori Srbije demantuju da je babićev auto imao rotaciju: Naša kola nemaju blinkere, ni rotaciona svetla

 Kurir pre 2 sata
Preduzeće Koridori Srbije demantovalo je danas navode pojedinih medija da je automobil koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je jedna osoba poginula, a pet povređeno, među kojima i direktor "Koridora" Zoran Babić, imao rotaciona svetla i blinkere. "Nijedan automobil koji je na... »

Нема коментара:

Постави коментар