недеља, 24. новембар 2019.

Profesor iz Velike Plane biće nagrađen; Šarčević: Ne mogu nikoga da okrivim

B92 pre 53 minuta

Svaka čast profesoru Slavoljubu Stojadinoviću na hrabrosti i požrtvovanju za svoje djake i školu, , izjavio je ministar prosvete Mladen Šarčević. Rekao je da je razgovarao s njim i da će biti ispoštovan na razne načine. On je to rekao… »

Slučaj pucnjave u srednjoj školi: Muškarca koji je naoružan upao na čas i zapucao danas saslušavaju u tužilaštvu - Blic pre 28 minuta

Šta je Gorana Todorovića (46) iz Donje Livadice navelo da naoružan do zuba uđe u učionicu Ekonomsko-ugostiteljske škole "Vuk Karadžić" u Velikoj Plani i pokuša da napravi talačku situaciju biće najverovatnije poznato danas nakon saslušanja u… »

Posle 20 godina dobija posao za stalno? Slavoljub je spasao učenike od naoružanog napadača, a sada mu sledi nagrada

Večernje novosti pre 2 sata
Ministar komentarisao herojski podvig profesora fizičkog vaspitanja koji je u petak u Ekonomsko-trgovinskoj školi „Vuk Karadžić" u Velikoj Plani goloruk savladao napadača. Svaka čast profesoru Slavoljubu Stojadinoviću na hrabrosti i požrtvovanju… »

Profesor koji je spasao učenike od napadača radi 20 godina, a nema stalan posao

Radio 021 pre 1 sat
Ministar prosvete Mladen Šarčević čestitao je profesoru Slavoljubu Stojadinoviću na hrabrosti i požrtvovanju za svoje đake i školu i izjavio da će taj profesor konačno dobiti stalan posao. On je to rekao komentarišući podvig profesora… »

Šarčević o podvigu profesora u Velikoj Plani: Biće nagrađen

RTV pre 2 sata
BEOGRAD - Svaka čast profesoru Slavoljubu Stojadinoviću na hrabrosti i požrtvovanju za svoje đake i školu, razgovarao sam s njim i ispoštovaćemo ga na razne načine, izjavio je ministar prosvete Mladen Šarčević. On je to rekao komentarišući… »

Šarčević o podvigu profesora u V. Plani: Biće nagrađen

Dnevnik pre 2 sata
BEOGRAD: Svaka čast profesoru Slavoljubu Stojadinoviću na hrabrosti i požrtvovanju za svoje đake i školu, razgovarao sam s njim i ispoštovaćemo ga na razne načine, izjavio je ministar prosvete Mladen Šarčević. On je to rekao komentarišući… »

Savladao naoružanog muškarca i spasio decu: Šarčević: Najmanje što možemo je da profesoru-heroju obezbedimo stalni posao

Blic pre 5 sati
Profesor Slavoljub Stojadinović koji je zbog svog podviga u petak postao heroj, kada je u Ekonomsko - trgovinskoj škol "Vuk Karadžić" u Velikoj Plani, savladao naoružanog Gorana. T, prema rečima Mladena Šarčevića, više neće morati da brine za… »

Hrabri profesor koji je spasao učenike dobija stalni posao posle 20 godina!

Mondo pre 5 sati
Svaka čast profesoru Slavoljubu Stojadinoviću na hrabrosti i požrtvovanju za svoje đake i školu, kaže ministar prosvete Mladen Šarčević. Svaka čast profesoru Slavoljubu Stojadinoviću na hrabrosti i požrtvovanju za svoje đake i školu, kaže… »

Profesor heroj dobija posao posle 20 godina! Slavoljub spasao učenike koje je naoružani napadač držao kao taoce!

Kurir pre 7 sati
Svaka čast profesoru Slavoljubu Stojadinoviću na hrabrosti i požrtvovanju za svoje đake i školu. Razgovarao sam s njim i ispoštovaćemo ga na razne načine. Iznenadio sam se kad sam čuo da 20 godina radi, a da nije u stalnom radnom odnosu… »

Ovo je čovek koji je naoružan do zuba upao u školu u Velikoj Plani: Goran (46) hteo da uzme đake za taoce

Večernje novosti pre 18 sati
Novi detalji nesvakidašnje drame u srednjoj školi u Velikoj Plani. Goran Todorović u nedelju na saslušanju kod tužioca. Supruga i deca u neverici, izbegavaj u novinare. GORAN Todorović (46) iz Donje Livadice, koji je naoružan i sa torbom punom… »

Нема коментара:

Постави коментар