недеља, 24. новембар 2019.

„Zlatni ćuran” glumcu Milanu Gutoviću

Politika pre 13 sati

JAGODINA – Srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac Milan Lane Gutović dobitnik je najvišeg priznanja 49. Pozorišnog festivala najboljih komediografskih ostvarenja Srbije „Dani komedije” u Jagodini, „Zlatnog ćurana” za životno delo… »

Jagodinski festival "Dani komedije" doneo odluku: Lanetu "Zlatni ćuran" za životno delo

Večernje novosti pre 17 sati
U obrazloženju se navodi da je popularni glumac, u svojoj bogatoj umetničkoj karijeri, ostavio dubok trag i postao popularan i omiljen kod najšire publike. FESTIVAL "Dani komedije" u Jagodini doneo je odluku da na 49. festivalu, marta iduće godine… »

"Zlatni ćuran" glumcu Milanu Gutoviću

B92 pre 18 sati
Srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac Milan Lane Gutović dobitnik je najvišeg priznanja 49. pozorišnog festivala najboljih komediografskih ostvarenja Srbije "Dani komedije" u Jagodini, "Zlatnog ćurana" za životno delo. Odluka je doneta… »

Milanu Gutoviću jagodinska nagrada za životno delo

Beta pre 20 sati
Glumac Milan Gutović dobio je nagradu za životno delo koja će mu na 49. Festivalu "Dani komedije" u Jagodini biti uručena marta iduće godine, saopšteno je danas. U obrazloženju odluke da se Gutoviću dodeli "Zlatni ćuran" i novčana… »

"Zlatni ćuran" glumcu Milanu Gutoviću - RTS pre 20 sati

Srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac Milan Lane Gutović dobitnik je najvišeg priznanja 49. Pozorišnog festivala najboljih komediografskih ostvarenja Srbije "Dani komedije" u Jagodini – "Zlatnog ćurana" za životno delo. Popularni glumac… »

"Zlatni ćuran" glumcu Milanu Gutoviću - Dnevnik pre 21 sat

JAGODINA: Srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac Milan Lane Gutović dobitnik je najvišeg priznanja 49. Pozorišnog festivala najboljih komediografskih ostvarenja Srbije "Dani komedije" u Jagodini, "Zlatnog ćurana" za životno delo. Odluka je… »

Нема коментара:

Постави коментар