четвртак, 14. фебруар 2019.

Tuga u porodici pevačice: Preminuo suprug Lepe Lukić

Preminuo suprug Lepe Lukić

Blic: Tuga u porodici pevačice: Preminuo suprug Lepe Lukić
Suprug Lepe Lukić Milan Milanović preminuo je u Kanadi, gde je živeo. Pevačica je odmah otputovala u Kanadu, gde će njen suprug biti i sahranjen, piše "Kurir". Lepa Lukić je u braku sa Milanom provela 18 godina, a nije volela da se sa njim eksponira u javnosti. - Suprug ne voli da se slika. On živi... »

Preminuo suprug Lepe Lukić, otputovala u Kanadu gde će biti sahranjen

Telegraf: Preminuo suprug Lepe Lukić, otputovala u Kanadu gde će biti sahranjen
Lepa Lukić je u braku sa Milanom provela 18 godina, a nije volela da se sa njim eksponira u javnosti
Suprug Lepe Lukić Milan Milanović preminuo je u Kanadi, gde je živeo. Pevačica je odmah otputovala u Kanadu, gde će njen suprug biti i sahranjen. Lepa Lukić je u braku sa Milanom provela 18 godina, a nije volela da se sa njim... »

Pevačici preminuo suprug

Mondo: Pevačici preminuo suprug
Jedna od domaćih kraljica narodne muzike, otputovala je za Kanadu kako bi se oprostila od muža.

Pevačici Lepoj Lukić preminuo je suprug Milan Milanović sa kojim je u braku provela proteklih 18 godina. On je preminuo u Kanadi, gde je i živeo, a tamo će biti i sahranjen, prenosi "Kurir". Pevačica je odmah krenula na put kako... »

Neutešna kraljica narodne muzike otputovala za Kanadu da se oprosti od voljenog Milana!

Kurir: Lepoj Lukić preminuo suprug: Neutešna kraljica narodne muzike otputovala za Kanadu da se oprosti od voljenog Milana!

Lepoj Lukić preminuo je suprug Milan Milanović sa kojim je u braku provela 18 godina. On je preminuo u Kanadi, gde je i živeo, a tamo će biti i sahranjen. Pevačica je odmah krenula na put kako bi poslednji put mogla da se oprosti od svog voljenog supruga. Lepa se skoro nikada nije pojavljivala u... »

Нема коментара:

Постави коментар