уторак, 13. август 2019.

Preminuo bivši potpredsednik FK Partizan Mirko Vučurović

Bivši potpredsednik fudbalskog Partizan i član Upravnog odbora Mirko Vučurević umro je u 83. godini posle duže i teške bolesti, saopštili su crno-beli. Vučurević je bio poznati biznismen, vlasnik fabrike satova Nivada, funkcioner u FSS, a za… »

Umro bivši potpredsednik fk Partizan Mirko Vučurević

 Večernje novosti pre 4 sata
Bivši potpredsednik fudbalskog Partizan i član Upravnog odbora Mirko Vučurević umro je u 83. godini posle duže i teške bolesti, saopštili su danas crno-beli. Bivši potpredsednik fudbalskog Partizan i član Upravnog odbora Mirko Vučurević umro je… »

Umro bivši potpredsednik Partizana

 Sportske.net pre 4 sata
Bivši potpredsednik fudbalskog Partizan i član Upravnog odbora Mirko Vučurević umro je u 83. godini posle duže i teške bolesti, saopštili su danas crno-beli. Vučurević je bio poznati biznismen, vlasnik fabrike satova Nivada, funkcioner u FSS a za… »

IN MEMORIAM: Mirko Vučurević 1937-⁠2019

 Vesti online pre 4 sata
Mirko Vučurević, bivši potpredsednik FК Partizan i član Upravnog odbora kluba preminuo je u 83. godini života posle duže i teške bolesti. Vučurević je rođen 12. februara 1937. godine kao jedan od šestorice sinova u braku Mitra i Vukosave. Bio… »

Umro bivši potpredsednik fk Partizan Mirko Vučurević

 Sportski žurnal pre 4 sata
Mirko Vučurević biće sahranjen u četvrtak u Banatskom Dvoru. Bivši potpredsednik fudbalskog Partizan i član Upravnog odbora Mirko Vučurević umro je u 83. godini posle duže i teške bolesti, saopštili su danas crno-beli. Vučurević je bio… »

Umro bivši potpredsednik FK Partizan Mirko Vučurević

 Novi magazin pre 4 sata
Bivši potpredsednik fudbalskog Partizan i član Upravnog odbora Mirko Vučurević umro je u 83. godini posle duže i teške bolesti, saopštili su danas crno-beli. Vučurević je bio poznati biznismen, vlasnik fabrike satova Nivada, funkcioner u FŠ a za… »

In memoriam: Preminuo bivši predsednik Budućnosti Banatski dvor i potpredsednik Partizana

 Hot sport pre 5 sati
Mirko Vučurević, bivši potpredsednik FK Partizan i član Upravnog odbora kluba preminuo je u 83.godini života posle duže i teške bolesti. Vučurević je rođen 12. februara 1937.godine kao jedan od šestorice sinova u braku Mitra i Vukosave. Bio je… »

Umro Mirko Vučurević

 Mondo pre 5 sati
Osnivač Fudbalskog kluba Budućnost iz Banatskog Dvora i nekadašnji potpredsednik Partizana preminuo je u 83. godini. Foto: MN Press Mirko Vučurević, bivši potpredsednik i član Upravnog odbora Partizana i osnivač Budućnosti iz Banatskog Dvora… »

In memoriam: Preminuo Mirko Vučurević

 Blic sport pre 6 sati
Posle duge bolesti preminuo je Mirko Vučurević, nekadašnji finansijer fudbalskih klubova Budućnost i Banat. Vučurević je bio vlasnik švajcarske fabrike satova „Nivada“, a vest o njegovoj smrti objavio je portal "", iz grada u kome je dosta toga… »

Нема коментара:

Постави коментар