уторак, 13. август 2019.

Zapalio se autobus na Avalskom putu, nema povređenih

Autobus koji saobraća na liniji Beograd - Mladenovac zapalio se posle podne na Avalskom putu, a povređenih nije bilo, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Do požara je došlo oko 15.50 sati, kod skretanja za Zuce, na Avalskom putu. Požar je brzo lokalizovan… »

Izgoreo autobus kod avale: "Lasta": Svi putnici su na vreme izašli, ali je šteta potpuna (foto)

 Blic pre 23 sata
Na Avalskom putu u blizini naselja Zuce, danas oko 15.50 časova zapalio se autobus javnog gradskog prevoza na liniji 466, ali kako saznajemo, nije bilo povređenih. - Radi se o vozilu marke "volvo". Iskra je u motornom delu izazvala požar. Vozač je… »

Izgoreo autobus na Voždovcu: Požar izazvala iskra u motoru, vozač bezuspešno pokušavao da gasi vatru

 Telegraf pre 23 sata
Na ovoj deonici puta saobraćaj se odvija otežano pošto policija obavlja uviđaj. U blizini naselja Zuce kod Avale, u popodnevnim satima se zapalio autobus gradskog prevoza na liniji 466, ali kako saznajemo, nije bilo povređenih. - Radi se o vozilu… »

Drama na avali! Zapalio se autobus, ništa se ne vidi od crnog dima: Buknuo usred vožnje, putnici istrčali napolje! (video)

 Kurir pre 24 sata
Autobus koji saobraća na linij 466 Beograd-Vrčin preko Avale zapalio se kod naselja Zuce, javljaju čitaoci Kurira! Vatra je brzo zahvatila ceo autobus, a putnici su u panici istrčali napolje. Srećom, u ovom incidentu nema povređenih. Crni dim kuljao… »

Нема коментара:

Постави коментар