недеља, 8. септембар 2019.

Preminuo vozač koji je imao 3,8 promila alkohola u krvi

Radio 021 pre 19 sati

G.M, koji je prošle nedelje, vozeći pijan sa 3,8 promila alkohola u krvi, izazvao saobraćajnu nesreći u Jakovu u kojoj je poginula njegova majka, preminuo je u petak ujutru u Specijalnoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu usled teškog zdravstvenog… »

Preminuo od delirijum tremensa: 

Muškarac koji je pijan izazvao saobraćajnu nesreću u Jakovu umro u zatvorskoj bolnici

Večernje novosti pre 21 sat
G. M, koji je prošle nedelje vozeći pijan sa 3,8 promila alkohola u krvi izazvao saobraćajnu nesreći u Jakovu u kojoj je poginula njegova majka, preminuo je u petak ujutru u Specijalnoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu. G. M, koji je prošle… »

Umro vozač koji je imao 3,8 promila alkohola u krvi

RTV pre 22 sata
BEOGRAD - G. M, koji je prošle nedelje vozeći pijan sa 3,8 promila alkohola u krvi izazvao saobraćajnu nesreći u Jakovu u kojoj je poginula njegova majka, preminuo je u petak ujutru u Specijalnoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu zbog teškog… »

3,8 Promila u krvi: 

Vozio mortus pijan i usmrtio majku, odmah ga poslali na "skidanje" sa alkohola, ali je preminuo od…

Blic pre 23 sata
Goran Dimković, koji je prošle nedelje vozeći pijan sa 3,8 promila alkohola u krvi izazvao saobraćajnu nesreći u Jakovu u kojoj je poginula njegova majka, preminuo je u petak ujutru u Specijalnoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu… »

Izazvao nesreću sa 3,8 promila, stradala majka, umro od alkohola

Dnevnik pre 23 sata
BEOGRAD: G. M, koji je prošle nedelje vozeći pijan sa 3,8 promila alkohola u krvi izazvao saobraćajnu nesreći u Jakovu u kojoj je poginula njegova majka, preminuo je u petak ujutru u Specijalnoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu zbog teškog… »

Vozio mortus pijan, pa usmrtio majku: Muškarac koji je izazvao saobraćajnu nesreću u Jakovu preminuo u zatvorskoj bolnici

Kurir pre 22 sata
G. D., koji je prošle nedelje vozeći pijan sa 3,8 promila alkohola u krvi izazvao saobraćajnu nesreći u Jakovu u kojoj je poginula njegova majka, preminuo je u petak ujutru u Specijalnoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu zbog teškog zdravstvenog… »

Нема коментара:

Постави коментар