петак, 15. новембар 2019.

Mitrović i Radonjić "slomili" uporni Luksemburg

Večernje novosti pre 7 sati

Izabranici Ljubiše Tumbakovića su pretposlednji meč u kvalifikacijama za šampionat Evrope dobili 3:2. Pretposlednji meč u kvalifikacijama za EP Srbija je rešila u svoju korist. Zbog kazne UEFA, pred nekoliko hiljada mališana do 14 godina… »

Mitrović još greje nadu: Srbija pobedila Luksemburg i zadržala teoretske šanse da se plasira na EP

Večernje novosti pre 8 sati
Ekipi Ljubiše Tumbakovića za plasman na Evropsko prvenstvo biće potrebna pobeda protiv prvoplasirane Ukrajine za tri dana, ali i da Portugal ne upiše trijumf protiv Luksemburga. NA stadionu “Rajko Mitić” je najbolji fudbaler današnje Srbije… »

Ronaldo i Portugalci nisu pomogli Srbiji, Englezi demolirali Crnu Goru

Večernje novosti pre 8 sati
Portugalci su na svom terenu deklasirali Litvaniju sa 6:0, a gol više je Engleska postigla protiv Crnogoraca. Fudbaleri Portugalije pobedili su večeras na svom terenu Litvaniju sa ubedljivih 6:0, u devetom kolu Grupe B kvalifikacija za Evropsko… »

Srbija savladala Luksemburg u pretposlednjem meču kvalifikacija za EP

Danas pre 8 sati
Kad je Aleksandar Mitrović u timu – napad Srbije nema problema, ali ko god da je odbrani – golovi se primaju. Srbija je uspela da savlada Luksemburg – 3:2 (2:0) u pretposlednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i tako barem teoretski… »

"Za ovo se dobija po dupetu": Mitar oduševio reakcijom nakon dva pogotka

Blic sport pre 8 sati
pobedila je Luksemburg 3:2 u pretposlednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Dvostruki strelac nakon meča bio je zadovoljan zbog osvojena tri boda. - Kaznili su naše greške u drugom poluvremenu, ali bitno je da smo osvojili tri boda. Protiv… »

Нема коментара:

Постави коментар