понедељак, 18. новембар 2019.

RHMZ upozorava: Spremite se za olujni vetar; Deo Srbije "narandžast"

B92 

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje za celu Srbiju zbog jakog vetra, koji će ponegde biti olujne jačine. 
Zbog mogućnosti da vetar u južnom Banatu dostigne jačinu i preko 24 m/s, na tom prodručju je proglašen narandžasti meteo… »

U Srbiji sutra olujni vetar, temperatura do 20 stepeni -- Novi magazin pre 5 sati

Republički hidrometeorološki zavod Srbije upozorio je da će i sutra duvati jak i olujni jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima preko 24 metara u sekundi. 
U Srbiji sutra pre podne umereno i potpuno oblačno, samo ponegde s kratkotrajnom, slabom… »

U Srbiji sutra olujni vetar, temperatura do 20 stepeni

Danas pre 5 sati
Republički hidrometeorološki zavod Srbije upozorio je da će i sutra duvati jak i olujni jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima preko 24 metara u sekundi. U Srbiji sutra pre podne umereno i potpuno oblačno, samo ponegde s kratkotrajnom, slabom… »

Serija ciklona pravi haos: Olujni vetar hara Balkanom, u ovom delu Srbije danas udari do 24 metra u sekundi

Blic pre 7 sati
Olujni vetar duvaće u Srbiji i danas, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ), a na području Banata udari će dostizati i 24 metra u sekundi. Jak vetar duvaće i u košavskom području, kao i na planinama. Od većih gradova, jak… »

Izdato upozorenje za Srbiju: Spremite se za udare olujnog vetra, najgore će biti u Banatu

Večernje novosti pre 8 sati
Tokom dana očekuje se promenljivo oblačno s dužim sunčanim periodima, vetrovito i toplo, osim u Timočkoj Krajini gde će biti oblačno i hladnije. Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS) upozorio je da se i danas u košavskom području i… »

Novo upozorenje RHMZ, danas i sutra oluja tutnji Srbijom: Najgore će biti u ovim delovima, a onda će početi pljuskvi

Kurir pre 8 sati
Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS) upozorio je da se i danas u košavskom području i na planinama očekuje vetrovito s jakim i olujnim jugoistočnim vetrom, koji će imati udare do 20 metara u sekundi, a na području južnog Banata i… »

Sunčano, toplo, ali vetrovito vreme - vozači oprez

B92 pre 9 sati
Vozači u nedelju mogu da očekuju jake udare vetra pa je neophodan dodatni oprez u vožnji, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Vetar olujne jačine biće u južnom Banatu, na Kopaoniku i na Đerdapskoj magistrali. Kolovozi su suvi i prohodnost puteva… »

AMSS: Dodatni oprez zbog vetra

Danas pre 9 sati
Vozači danas mogu da očekuju jake udare vetra pa je neophodan dodatni oprez u vožnji, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Vetar olujne jačine biće u južnom Banatu, na Kopaoniku i na đerdapskoj magistrali. Kolovozi su suvi i prohodnost puteva je… »

AMSS: Jak vetar otežava vožnju

Blic pre 10 sati
Jak vetar i danas u košavskom području može stvarati probleme vozačima, posebno onim koji upravljaju vozilima s prikolicom, kamionima i autobusima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Sem pojačanog vetra, ostali vremenski uslovi su povoljni… »

Jak vetar otežava vožnju

RTS pre 11 sati
Jak vetar će i danas duvati, pa u košavskom području može stvarati probleme vozačima, posebno onim koji upravljaju vozilima s prikolicom, kamionima i autobusima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Sem pojačanog vetra, ostali vremenski… »

Jak vetar otežava vožnju: Posebno upozorenje za vozače kamiona i autobusa

Kurir pre 11 sati
Jak vetar i danas u košavskom području može stvarati probleme vozačima, posebno onim koji upravljaju vozilima s prikolicom, kamionima i autobusima, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Sem pojačanog vetra, ostali vremenski uslovi su povoljni… »

Нема коментара:

Постави коментар